FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Singurul impediment în "dubla" cu Ujpest ar putea fi că Steaua are un antrenor nou"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, crede că singurul impediment al echipei în întîlnirea din Europa League cu Ujpest ar putea fi faptul că antrenorul este nou.
Vezi tot ce a spus Emeric Ienei la GSPTV  (video)

"Fotbalul maghiar s-a mai îmbunătăţit, dar nu cred că Steaua poate avea probleme cu Ujpest. Fotbalistului îi stă bine să joace, nu contează că joacă mai devreme.

Poate este un avantaj că joacă mai devreme, nu şi-a schimbat prea mult lotul. Singurul impediment ar putea fi faptul că Steaua are un antrenor nou." a spus Emeric Ienei la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ronaldo666
ronaldo666  •  25 Iunie 2009, 16:15

vb lu borcea lasaine sa ne pregatim de cl:))

 •  25 Iunie 2009, 14:15

nu putem vorbi de schimbare de antrenor. ce , steaua a mai avut vre-un antrenor in ultimii 2 ani?

 •  25 Iunie 2009, 13:56

cu tot respectu pt nea Imi da ar trebuii sa mai taca naibii.Bergodi abia a ajuns azi la Bucuresti si deja il critica.lasa-l ba tata sa-si faca treaba si dak nu o face cum trebuie il critici atunci dar acum mancati pensia si numai arunca vb sacalilor astora de ziaristi care de multe ori au scris prostii si au stricat atmosfera la Steaua!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează