FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Ierarhia unde FCSB și Dinamo nu există! Florinel Coman și Dan Nistor, interziși

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 12:41

FCSB și Dinamo, granzii Bucureștiului, n-au absolut niciun jucător care să fi plusat consistent la cota de piață în acest sezon. Clasamentul e condus de CFR, cu 7 fotbaliști! 

Cât te pot costa un start ratat de campionat și ieșirea prematură din Europa! 
Într-o ierarhie a celor mai mari creșteri de cote din acest sezon, alcătuită de site-ul de specialitate transfermarkt.de, FCSB-ul lui Gigi Becali nu există! La fel, Dinamo. 

Deși vorbim despre numeroși jucători cu pretenții, niciunul nu și-a crescut considerabil valoarea de piață în 2019-2020. 

Nici măcar liderii Florinel Coman, respectiv Dan Nistor n-au reușit să-și facă loc în clasamentul menționat! Explicații? Evoluțiile lor remarcabile au venit abia în ultima vreme şi doar în Liga 1, în Cupa României și în foarte mică măsură la „națională”. 

Ce înseamnă prezența într-o competiție continentală, pe lângă locul întâi în Liga 1, ne arată CFR Cluj. Campioana conduce în ierarhia amintită cu 7 fotbaliști, în frunte cu Billel Omrani, aflat la cel mai bun sezon al său în tricoul campioanei! 

Dan Petrescu a și rotit mult, dându-le tuturor posibilitatea de a-și arăta valoarea, iar jucătorii au profitat. Unii, atenție!, provenind din linia a doua, gen Burcă sau Peteleu. 

Câștigul? La negocierea unui salariu sau în cazul unui transfer, mai ales „afară”, valoarea de piață reprezintă un atu.       

Campioana și-a tras partea leului 

Ierarhia unde FCSB și Dinamo nu există! Florinel Coman și Dan Nistor, interziși

Au crescut spectaculos 

Astra și Viitorul o secondează pe CFR în clasament, cu câte 3 jucători. Marele merit al lui Gabi Iancu, Radu Boboc, Căbuz (toți Viitorul), Valentin Gheorghe, Graovac și Gabriel Simion e că, prin evoluții constant bune, au reușit să-și crească spectaculos cota deși cluburile lor n-au ajuns în grupele vreunei competiții europene!

3 jucătorice se încadrează la regula Under 21 se regăsesc în ierarhia cotelor crescute spectaculos: Radu Boboc (Viitorul), Gabi Simion (Astra) și Vali Costache (CFR)

60%e cea mai mare creștere de cotă înregistrată de un român din Liga 1 în anul 2019. Budescu (Astra) și Cicâldău (Craiova) au plusat cu câte 1,5 milioane €, ajungând la 4 milioane

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

FCSB // Antrenorul Gigi Becali a produs șapte puncte » Care e randamentul schimbărilor efectuate de patronul vicecampioanei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adriann_
adriann_  •  29 Noiembrie 2019, 14:09
Postat de vladutz13 pe 29 Noiembrie 2019, 13:48

Nu stiu cum v-ati imaginat sa faceti un articol pe asa ceva... uitati-va ce cresteri ridicole de cota... 20-30%, in cel mai bun caz si-a dublat-o cineva. In plus, care e rostul evaluarilor de tipul asta??? Conteaza nu cat "merita" ci cat ofera cineva...

Sunt relativ mici pentru ca alea sunt cresteri reale pe un site respectabil folosit ca referinta in toata lumea, nu fabulatii de-ale ciobanului care mai creste din gura "cota" cu cate 20-30 de milioane :)))

vladutz13
vladutz13  •  29 Noiembrie 2019, 13:48

Nu stiu cum v-ati imaginat sa faceti un articol pe asa ceva... uitati-va ce cresteri ridicole de cota... 20-30%, in cel mai bun caz si-a dublat-o cineva. In plus, care e rostul evaluarilor de tipul asta??? Conteaza nu cat "merita" ci cat ofera cineva...

107808216804472
Ion Stancu  •  29 Noiembrie 2019, 13:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează