FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - DINAMO 0-0

Ieşenii, frustraţi din cauza ratărilor cu Dinamo: "Meritam să cîştigăm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 23:01

Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS Iaşi, şi Ştefan Grigorie au comentat meciul terminat la egalitate cu Dinamo, 0-0, după ce moldovenii au ratat o mulţime de ocazii.

"Sînt mulţumit de jocul băieţilor mei, am jucat cu prima clasată din România. Azi meritam să cîştigăm. Echipa mea a dominat de departe partida. Dinamo n-a avut nici un şut periculos. Păcat că n-am cîştigat. Păcat că n-a marcat Golubovici din penalty, dar asta e", a spus Napoli la Digisport.

"Am dominat în totalitate, am avut ocazii rarisime şi cred că meritam victoria în această seară. E normal să-l încurajăm pe Golubovici. Se întîmplă să şi ratezi. Cred că în meciurile viitoare vom înscrie. Probabil şi din cauza oboselii a ratat acel penalty. În afară de 20-25 de minute, noi am fost peste Dinamo", a adăugat şi Grigorie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
694944880609608
Laurentiu Nichita  •  17 August 2015, 12:23

Schimbati poza lui Napoli, ca acum e lumbersexual (are barba)!!!!!!!!

vasy86le
vasy86le  •  17 August 2015, 07:27

Ati fost peste Dinamo, dar daca nu ati castigat, inseamna ca nu ati meritat.

samertx
samertx  •  17 August 2015, 03:32

Șit hepens! :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează