FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Motivul pentru care Valeriu Iftime a ordonat ca un titular să fie scos de pe foaia de joc a meciului cu Craiova: „E legat de virusul ăsta”

Iftime a scos un titular de pe foaie la meciul cu Craiova +14   FOTO
Iftime a scos un titular de pe foaie la meciul cu Craiova

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 21:20 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 21:56

Valeriu Iftime a cerut ca argentinianul Jonathan Rodriguez (30 de ani) să fie scos din echipa de start a meciului pierdut de FC Botoșani cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. 

Argentinianul Jonathan Rodriguez este primul fotbalist din Liga 1 care a avut Covid-19. Mijlocașul a depășit perioada de carantină, a revenit alături de echipă și apărea titular pe foaia de joc întocmită de Marius Croitoru. Cu câteva secvențe înainte de startul partidei cu Craiova, Rodriguez a fost înlocuit. Valeriu Iftime a explicat motivul. 

Iftime l-a oprit pe Rodriguez

„Eu am zis să nu joace, pentru că nu voiam să se interpreteze. E legat de virusul ăsta. Trebuie să te antrenezi 14 zile, după ce ai fost testat pozitiv, iar el are 11 sau 12 zile. Nu pățeam nimic, că nu este stipulat în regulament vreo amendă, dar nu am vrut să fie discuții. Așa mi-au zis oamenii mei din club. A plâns copilul că nu joacă, dar eu am luat hotărârea”, a declarat Valeriu Iftime conform ziare.com.

Motivul pentru care Valeriu Iftime a ordonat ca un titular să fie scos de pe foaia de joc a meciului cu Craiova: „E legat de virusul ăsta”
Jonathan Rodriguez a scăpat de coronavirus

VIDEO Croitoru: „Ne-am luat adio de la locul trei, dar mai avem o şansă la Europa”

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus din Liga 1: 

Șoc la CFR Cluj: încă 5 cazuri noi de coronavirus » Totalul a ajuns la 10

Mercato de criză la Dinamo: a semnat cu „câinii” până la finalul sezonului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Iulie 2020, 10:12

Nu bre!Asa s-a hotarat in cadrul cooperativei voastre!Voi sa faceti figuratie ca sa ia titlul o echipa din cadrul cooperativei!Nu l-ai bagat pe Rodriguez-tocmai cel care tinea mijlocul-iar Chindris a avut...sarcini speciale!Daca Craiova nu e in stare sa bage in poarta,sa faca el penalty.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  20 Iulie 2020, 23:14

FCSB a pierdut 2 puncte la Botosani,Craiova a luat 3 puncte! Deci cine este satelitul??

dora
dora  •  20 Iulie 2020, 23:09

Mai bine il scoteai din lot pe Chindris !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează