FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

Iftime l-a înfuriat pe Gigi Becali: „S-a întâlnit cumva hoțul cu prostul?” » Patronul FCSB amenință: „A uitat ce s-a întâmplat cu Golofca?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 23:27

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a enervat după ce a aflat că a fost criticat de Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani.

  • Meciul dintre FC Botoșani și FCSB va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi 1, TV Telekom 1 și Look Sport.

Atacat de Iftime pentru că nu îi permite lui Mihai Roman (35 de ani), mijlocaș împrumutat de FCSB la FC Botoșani, Gigi Becali a replicat dur. 

„Iftime v-a spus doar ce i-a convenit lui, dar eu îi transmit să stea în banca lui, că nu este frumos să ne bălăcărim prin presă. Eu îl întreb doar atât: s-a întâlnit cumva hoțul cu prostul?”, a spus Gigi Becali conform Prosport.

„Să respecte clauza!”

Roman nu va putea juca în meciul de sâmbătă, după ce „roș-albaștrii” au cerut activarea unei clauze din contract care nu îi permite jucătorului să evolueze în meciul direct cu FCSB.

„Să vă spun eu cum a stat treaba și cu Roman. I-am dat bani lui Iftime când l-am luat? I-am dat! Ştiți cât am tras eu ca să scap de Roman? I-am dat de la mine și 50.000 de euro, că nu voia să plece înapoi la Botoșani. Îi spun lui Iftime că eu nu am prieteni la fotbal. Singurul meu prieten este Dumnezeu. Să respecte clauza din contract. Să fie foarte clar. Contractul este contract. Este semnat de ambele părți. La revedere!”, a adăugat patronul celor de la FCSB.

Transferat la FCSB în august 2018, Roman s-a întors în Moldova după numai un an, fiind împrumutat înapoi la FC Botoșani.

„L-a vândut pe Golofca și nu mi-a dat nimic!”

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă și că botoșăneni îi sunt datori cu o sumă de bani după ce l-au vândut pe Golofca, fost jucător al „roș-albaștrilor”, la CFR Cluj: „A uitat ce s-a întâmplat cu Golofca? Câți bani i-am dat eu pe el când l-am adus la FCSB? 400.000 de euro, corect?! Câți mi-am recuperat din ei după ce i l-am dat înapoi la Botoșani? Am rămas cu buza umflată. Iar el ce a făcut? L-a vândut apoi pe domnul Golofca și la CFR Cluj, pe 300.000 de euro, iar mie mi-a dat ceva din ei? Nu mi-a dat nimic. Păi, cum facem?”.

Citește și: 

Creditorul devine adversar! Gigi Becali se duelează cu echipa către care a trimis 3 milioane de euro în 2 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mioriticul
mioriticul  •  09 Noiembrie 2019, 10:29

Fecesebeaua urat mirositoare isi pregătește blatul

caoradea
caoradea  •  09 Noiembrie 2019, 10:22
Postat de rooster_adevarat pe 09 Noiembrie 2019, 08:09

Atatea discutii la un meci intre locurile 5 si 7 si pt un jucator de 35 ani. Zici ca e finala UCL. Ce ***.....la ziaristi ma refer

Poti sa te referi si la patronasii echipelor si la meseriasii de "fotbalisiti", nu gresesti cu nimic.

danny_l
danny_l  •  09 Noiembrie 2019, 09:51

Ar fi un bun moment să pună Iftimie jucătorii in sfârșit să joace fotbal cu FCSB,că până acum mai mult ***, sper să bată Botoșani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close