FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Cum au reacționat jucătorii de la FC Voluntari când au auzit că fanii Rapidului cântă pentru ei: „La final au fost aplauze sincere”

Articol de , , - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 01:49 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 09:08

După Rapid – FC Voluntari 1-2, Igor Armaș, căpitanul ilfovenilor, a vorbit despre momentul serii, când fanii giuleșteni au cântat „imnul” oaspeților.

Pe final, galeria Rapidului a început să cânte ironic celebrele versuri ale ilfovenilor, „Viața mea o împart alături de FC Voluntari”, iar fundașul central de 36 de ani spune că acest gest i-a ajutat pe jucătorii lui Ilie Poenaru să treacă peste ultimele minute.

Bergodi, neclintit de furtuna din Giulești: „Domnul Șucu poate spune orice” + replică la scandările galeriei
Rapid - Voluntari 1-2
Bergodi, neclintit de furtuna din Giulești: „Domnul Șucu poate spune orice” + replică la scandările galeriei

VIDEO Igor Armaș, după Rapid – FC Voluntari: „Scandările rapidiștilor ne-au întărit”

„Am meritat această victorie. Am profitat de forma bună în care suntem și de problemele de la Rapid. Sunt fericit că am câștigat. Trebuie să luăm meci cu meci și trebuie să-l luăm pe fiecare în parte.

Am avut și ceva noroc, portarul a avut câteva parade senzaționale. Nu pot să zic că am făcut un joc foarte bun, dar în fotbal totul se întoarce. Am ratat ocazii mari în meciurile precedente, acum s-au întors.

Fanii Rapidului au început să cânte alături de noi. Le mulțumim, i-am auzit. Ne-au încărcat cu energie pozitivă. Eu le mulțumesc. Știu că nu a fost din suflet, ci mai degrabă să-și supere jucătorii, dar le mulțumesc. Cred că la final ne-au aplaudat sincer. 

Ei sunt în conflict cu galeria, au ceva probleme, dar sunt sigur că vor trece peste” ,a spus Igor Armaș după meciul din Giulești.

VIDEO Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

Citește și:

Fanii Rapidului n-au mai rezistat! Huiduieli copioase după al cincilea meci fără victorie: „Demisia!” » Un singur jucător a scăpat

Nemaivăzut pe noul Giulești » Record negativ pe arena Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  10 Decembrie 2023, 14:51

Baaaa, seful galeriei al Voluntariului, nea Gica, e un vechi rapidist. Din respect pt. el, au cantat Bocciu si rapidistii un cantec de-al Voluntariului. Mai informati-va, asa imprastiati si cu propaganda mincinoasa, voi si Libertatea, mai ceva ca rusii.

Nini
Nini  •  10 Decembrie 2023, 11:31

Trei semnături la acest articol dar din păcate nici unul nu pricepe de ce au cantat suporterii și de ce

Vezi toate comentariile (2)
Comentează