FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Ii da drumul / Mircea Lucescu a declarat ca este dispus sa-l lase pe Marica sa plece la Stuttgart

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Ciprian Marica ar putea juca astazi ultimul meci pentru sahtior Donetk. sansele ca atacantul de 21 de ani sa ajunga VfB Stuttgart sint tot mai mari, mai ales ca Marica s-a inteles cu campioana Germaniei in privinta salariului, doua milioane de euro pe sezon. Desi tratativele nu s-au finalizat nici ieri, existind o diferenta de doua milioane de euro intre cerere si oferta: 4 dau nemtii, 6 cer ferm ucrainenii.

Impasul nu pare insa insurmontabil, desi svabii au devenit sceptici. "Tratativele sint blocate. sansele unui acord sint acum foarte mici", a indicat bisaptaminalul "Kicker". Antrenorul Armin Veh a declarat: "Imi place Marica, dar nu mai putem astepta. Deja ne gindim serios la alte solutii. Ivorianul Sanogo, de la Hamburg, e un candidat excelent".

Mircea Lucescu l-a linistit aseara pe Marica. "Sint discutii, dar exista dorinta mea sa-l ajut pe Ciprian sa se transfere si cred ca pina luni se va rezolva". Englezii de la Manchester City si-au luat gindul de la Marica si s-au reorientat spre alt "virf", oferindu-i lui Middlesbrough 18 milioane de euro pe nigerianul Yakubu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close