FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Îi poate contacta pe toți! O situație stranie în disputa pentru titlu dintre Steaua și ASA

Gabriel Mureșan se numără printre jucătorii aflați pe final de contract
Gabriel Mureșan se numără printre jucătorii aflați pe final de contract

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 00:00

Numai doi fotbaliști ai Mureșului au contract cu echipa și pentru sezonul viitor. Toți ceilalți pot negocia și semna contracte cu oricare alt club, inclusiv cu adversara principală din campionat.

Claudiu Bumba și Sergiu Hanca. Ei doi ar forma lotul ASA dacă nici unul dintre colegii lor nu ar accepta în perioada următoare să semneze prelungirea acordurilor! Cei mai importanți jucători ai liderului au contractele neprotejate în acest moment, întrucît actele au scadența la 30 iunie.

O echipă bună e liberă!

Jucătorii roș-albaștrilor din Ardeal au dreptul să negocieze transferuri la oricare alt club. Inclusiv cu Steaua, contracandidata din lupta pentru cîștigarea campionatului!

O grupare impresionată de parcursul ASA poate să-și alcătuiască un "11" pentru sezonul viitor numai din fotbaliști ai mureșenilor: Stăncioiu - Feussi, Bejan, Marius Constantin, Sepsi - Gabi Mureșan, N'Doye - Hora, Voiculeț, Goga - Zicu.

O formulă cu care Ciobotariu conduce clasamentul și pe care oricare club o poate achiziționa la pachet! Printre jucătorii disponibili se află și trei oameni pentru care Steaua a mai negociat în trecutul recent: Sepsi, Voiculeț și Goga.

14.000 de euro, salariul maxim

Majoritatea fotbaliștilor de pe primul loc sînt accesibili și din punctul de vedere al salariilor, pentru că nu cîștigă sume exagerate față de statele de la Steaua ori de la Astra. Gabi Mureșan e cel mai bine plătit om din lot, cu 14.000 de euro lunar.

Mijlocașul defensiv cîștigă, în total, 29.000 de euro lunar, pentru că el mai are contract cu Tom Tomsk, o grupare din Rusia care îi achită în continuare 15.000 de euro pe lună. Acordul cu rușii expiră o dată cu împrumutul, în vara aceasta.

La 33 de ani, Mureșan rămîne un jucător cu cotă bună pentru nivelul campionatului românesc, mai ales grație experienței uriașe dobîndite în perioada în care a evoluat pentru CFR Cluj. Și ocupă un post, cel de mijlocaș de acoperire, pe care steliștii nu-l au asigurat deloc.

"Nu-i pierdem în România"

Narcis Răducan a venit la ASA în iarnă, înaintea returului, și caută să rezolve problema contractelor înainte de finalul sezonului. "Nu vom pierde jucători în România, poate doar să plece vreunul în străinătate", susține directorul general.

Răducan a povestit că a discutat cu jucătorii despre extinderea înțelegerilor: "Cei mai mulți au transmis că sînt de acord să continue, dar au lăsat portițe pentru eventualitatea în care vor primi propuneri senzaționale din alte părți".

Ivan Gonzalez, Gorobsov și Manolov au acorduri clare pentru încă un sezon la ASA, numai că nici unul dintre cei "securizați" nu e titular de bază în formația lui Ciobotariu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
marioa
marioa  •  07 Mai 2015, 17:03
Postat de cracker pe 07 Mai 2015, 12:38

Din care primarie scrii acest comunicat, din Mures,Craiova? Am eu o intrebare pentru tine. Conform comunicatului tau, este normal, moral si legal, ca un partid politic aflat la conducerea unei autoritati locale, sa foloseasca banii publici pentru comiterea unor infractiuni, ca trafic de influenta, dare de mita, pentru a cumpara arbitrii, atata timp cat voi cei din zona aceea sunteti de acord? Bravo domne!

Nu, nu este normal ca banii contribuabililor sa fie folositi pentru cumpararea arbitrilor cum nu este normal ca nici banii patronilor privatid e cluburis a fie folositi pentrua sa ceva sau pentru plata adversarilor altor echipe. deocamdata mai multi aptroni private de cluburi sunt dupa gratii datorita magariilor facute in fotbal decat primary care au ajutat echipele locale. Cel din ploiestiu este dupa gratii din cu totul alte cause nu plata arbitrilor. Este dupa gratii pentru ca si-a tras si el 10% din acei bani ce trebuiau platiti jucatorilor ca prima de obiectiv acceptata si votata de consiliul local. Nu faceti confuzii va rog si uita-te si la echipele asa zis private. Niste private de fapt ca tot fotbalul romanesc ajus unde a ajuns datorita lor adica conducatorilor de cluburi gen Padureanu, Copos, Becali, Borcea, Nicolae, Porumboiu, Mititelu, Iancu, Adamescu, ala de la Urziceni, Paskani, etc. Adica marii oameni de afaceri. cati dintre astia sunt liberi sau vor mai fi liberi? PS: Nu iti scriu nici din Craiova nici din Tg Mures. Mai stai odata!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Mai 2015, 17:02

in afara de bumba,asa nu are mari jucatori,doar arbitrii si sansa ,jocul slab al stelei din returi ,au facut sa fie lideri ! Ve-ti vedea la anul,asa termina pe 7-9

sakamoto
sakamoto  •  07 Mai 2015, 15:10

Ar fi onest ca in fiecare oras, in care Primariile finantzeaza echipele de fotbal, handbal, rugby, volei, etc, sa se faca un sondaj in rindul cetatenilor. Daca sint de acord cu finantzarea echpelor sportive, sau prefera sa finantzeze un aparat birocratic imens, cu mult mai stufos, decit era inainte de 1989. Si o birocratie asfixianta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează