FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl are pe speed dial » Șumudică povestește discuțiile cu Becali: "Mă sună în fiecare zi"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 13:06

Gigi Becali a anunțat că vrea ca în iarnă să îi cumpere pe Denis Alibec și Junior Morais, jucătorii Astrei, dacă echipa giurgiuveană nu prinde play-off-ul.

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a confirmat că există un interes al Stelei pentru Alibec și pentru Junior Morais și a dezvăluit că Gigi Becali îl sună în fiecare zi.

"Domnul Becali mă sună în fiecare zi şi îmi spune că şi-i doreşte pe cei doi. Mă sună în fiecare zi şi îmi spune că şi-ar dori să nu ajungem în play-off ca să poată să ia jucătorii!

Sau vine şi îmi spune tot felul de preţuri, dar nu eu sunt cel care stabileşte preţurile la Astra. Eu doar fac ca valoarea jucătorilor să crească, prin rezultate", spune Şumudică.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
sexilian
sexilian  •  26 Septembrie 2016, 16:41

SUMI iti strici anturajul cu toti PUSCARIASII,sigur ii dai ANDONE de fiecare data,linge cu sau fara zgomot?Microfonul........batal vina.

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Septembrie 2016, 16:36

Shumi, Nio Sapunaru Pancu nu vor ajunge niciodata la *** FCSB pt simplu fapt ca sunt profesionisti si au coloana vertebrala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

107964643001399
Mircea Popescu  •  26 Septembrie 2016, 16:08

Sa-l ia frate pe Sumi, se da el mare Rapidist dar eu fac pariu cu el ;) ca ar veni la Steaua, oricum Rapid nu mai exista, iar Reghe e praf ii face nevasta echipa. Sau sa mai cumpere inca 5 mijlocasi dreapta, ca nu avem destui!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează