FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

WOW! Îl mai recunoașteți? Transformarea radicală a unui fost campion cu Dinamo

Angelo, cu o fizionomie total schimbată față de când juca FOTO Vlad Nedelea +16   FOTO
Angelo, cu o fizionomie total schimbată față de când juca FOTO Vlad Nedelea

Articol de , - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 15:16 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 20:43

Gazeta Sporturilor a mers la Piatra Neamț și l-a vizitat pe fostul fundaș Angelo Alistar, cel care făcea eventul cu Dinamo în 2004. 

Fostul fundaș al „câinilor”, ajuns la 45 de ani, a trecut printr-o transformare radicală de look. Și-a lăsat barbă și nu mai aduce deloc cu fundașul care evolua pentru Dinamo în duelul cu Manchester United din 2004, din preliminariile Ligii Campionilor.

Angelo Alistar a intrat în afaceri

Alistar are o afacere de familie, o pensiune care îi ocupă majoritatea timpului: „Începusem o afacere încă de când activam, o mică pensiune aproape de Piatra Neamț, și mi-am dorit mult să o dezvolt. noi o administrăm. Soția e pasionată de bucătărie, noi centrăm, noi dăm cu capul”, a spus Angelo Alistar, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

De-a lungul carierei, Alistar a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, Universitatea Craiova, Dinamo, Hapoel Petah Tikva, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Cimentul Bicaz și CSM Pașcani.

FOTO. 17 imagini inedite din perioada lui Angelo Alistar la Dinamo

+12 FOTO

VIDEO. Amintirile lui Angelo Alistar din duelurile cu Manchester United și Juventus

Citește și alte știri de actualitate: 

Un fost campion cu Dinamo vorbește despre primele semne ale decăderii ale clubului din Ștefan cel Mare:„Din 2008 a început degringolada”

EXCLUSIV 10 ani nebuni pentru Galați: titlu, faliment, reînființare și, acum, gânduri de promovare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  13 Ianuarie 2021, 19:09

e tare !

4don
4don  •  13 Ianuarie 2021, 18:50

Om serios

10158809516079346
Cosmin Dascalu  •  13 Ianuarie 2021, 18:05

Interesante aceste interviuri cu jucatori din alte generații de jucători, vrem să știm ce mai fac și cu ce se mai ocupă și alții, precum Vasile Jercălău, Daniel Iftodi, Marius Cheregi, Florin Bătrânu,Zoltan Kadar si alții care au jucat trup și suflet,nu ca mercenari,pentru Dinamo

Vezi toate comentariile (18)
Comentează