FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FOTO Îl pierde Gigi Becali pe Constantin Budescu? Mijlocașul s-a antrenat azi alături de Astra Giurgiu

Constantin Budescu s-a antrenat cu Astra Giurgiu +4   FOTO
Constantin Budescu s-a antrenat cu Astra Giurgiu

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 19:22

Constantin Budescu (30 de ani), în prezent liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Shabab, e aproape de o revenire în România. Momentan, Astra Giurgiu pare să fie în pole-position pentru serviciile sale. 

După ce luni seara a asistat la meciul Astra - FCSB 2-1, Budescu s-a antrenat în cursul zilei de azi cu echipa lui Dan Alexa. Mijlocașul a intrat pe teren îmbrăcat în echipamentul de antrenament al giurgiuvenilor. 

constantin budescu 1 +5 FOTO

Avantajul Astrei în tentativa de a-l aduce pe Budescu pare să fie relația bună pe care fotbalistul o are cu patronul Ioan Niculae, dar și faptul că despărțirea fotbalistului de FCSB nu s-a produs în cele mai amiabile condiții. 

„Am vorbit cu Budescu. A zis că nu poate încă să vină. El a rupt unilateral contractul și trebuie să-i spună avocatul care sunt riscurile dacă vine la noi. El a zis că nu ne trădează. Cred că va veni la FCSB. Vedem în 5-6 zile” Gigi Becali, finanțator FCSB

„Sperăm să semneze și să refacem echipa cu care am luat campionatul. Mi-a zis că era între vestiare și nu știa unde să intre. Voi vorbi cu el acum. I-am spus oricum să vină după ce a reziliat contractul în Arabia. Și cu el s-au comportat foarte urât cei de la FCSB. Cred că va alege Astra” Denis Alibec, atacant Astra

Budescu, liber de contract

Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Shabab,  Constantin Budescu a asistat aseară la meciul de la Giurgiu, dintre fostele sale formații. „Budi” a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, iar la Astra între 2011-2017, minus 6 luni în care a fost împrumutat în China, la Dalian Yifang. Cu giurgiuvenii, Budescu a câștigat titlul în sezonul 2015/2016.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1cristi_george_feraru
1cristi_george_feraru  •  07 August 2019, 00:05

Bravo budescu rămâi la astra

226628904800238
Reflector Sv  •  06 August 2019, 23:25

Este incredibil , presa si TV publica in continuu aberatiile si tampeniile ce le spune Gh. Becali ! !!! Chiar nu-si dau seama oare ca pe langa disconfortul produs cititorilor si telespectatorilor prin publicarea acestuia , devin si ei ridicoli ????? Exista alte teme si oameni din fotbal care merita sa fie publicati si ar face astfel servicii dezvoltarii sportului, performantei si educatiei sportive !!!!

166886656975945
Cristian Ionescu  •  06 August 2019, 22:01

Unii lucrează și se umilesc pe 300-400 de euro pe lună, dar pentru 10-15000 ?Tipic romanesc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează