FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Îl ratează Dinamo pe Palici? Rednic dezvăluie că două forțe din Liga 1 îl vor pe croat: "Am vorbit cu impresarul lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 12:28

Mijlocașul croat Antun Palici, 29 de ani, a devenit liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Mouscron, iar așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, jucătorul este dorit de Dinamo.

Totuși, echipa lui Vasile Miriuță nu este singura formație din Liga 1 care îl vrea pe Palici. Potrivit lui Mircea Rednic, cel care l-a adus la Dinamo și care l-a transferat și la Mouscron, Palici mai este dorit și de CFR Cluj și CSU Craiova.

"Ne-am despărţit de Palici. Și-a revenit după accidentare şi s-a dus la conducere să ceră rezilierea contractului. Eu mi-am dat seama de la început că are o ofertă din altă parte, dar a fost băiat deştept şi a obţinut rezilierea contractului. Mie unul îmi pare rău că ne-am despărţit de el, dar Palic cred că şi-a dat seama că nu se poate acomoda aici şi a cerut să plece.

Am înţeles că are şi două oferte din Liga 1. Eu am discutat cu impresarul său şi mi-a spus că are oferte din Romania de la CFR Cluj şi Craiova. Bogdan Mara l-a căutat şi atunci când eu l-am adus la Mouscron, dar PalicI a ales să vină la mine. Probabil acum o să revină în Liga 1 deoarece cunoaşte fotbalul din România. La mine la echipă el nu s-a acomodat deloc, deşi este un jucător foarte bun", a declarat Mircea Rednic pentru Fanatik.

1.250.000 €este cota lui Palici pe transfermarkt

44de minute a jucat croatul în medie pentru Mouscron în cele patru meciuri din toamnă

73 de meciuria strâns în tricoul alb-roșu, în care a marcat 8 goluri și a oferit 23 de assist-uri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  27 Decembrie 2017, 21:27

arsenie-b sau cum te cheama ,mama ta stie cat esti de prost ?stai dracului in cavoul tau si nu mai vorbi tampenii .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  27 Decembrie 2017, 21:24

dar ce se intampla ,toti ratatii care au venit la dinamo ,si-au relansat cariera si apoi au plecat ,vor inapoi?sa vina in probe ,pana la sfarsitul campionatului si abia atunci sa semneze contractele . dinamo a ajutat multi jucatori care erau la ananghie si apoi au intors spatele gen mizeria de gnohere.

antalmihai
antalmihai  •  26 Decembrie 2017, 20:13

sa l ia altii, e praf, Craiova are si va avea jucatori, mult mai buni!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează