FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu a detectat prima mare eroare a lui Bogdan Andone: „Dacă eram la FCSB, în prima secundă asta făceam”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 20:21

Ilie Dumitrescu e de părere că FCSB ar fi trebuit să-l transfere pe Mike Cestor (27 de ani) de la Astra, care va ajunge în cele din urmă la CFR Cluj. Gigi Becali declara astăzi că noul antrenor Bogdan Andone e cel care nu l-a vrut pe fundașul central la formația roș-albastră.

„Cred că nu e implicat Bogdan în transferul lui Cestor. El nu cred că se implică în politica de transferuri de la FCSB. Pentru mine, Cestor e unul dintre cei mai buni jucători. Dacă semnam eu cu FCSB, îl luam în prima secundă! Trebuie să ai și un fundaș central de picior stâng.

Bogdan Andone are un anumit statut, acum trebuie să-și consolideze statutul. La un moment dat o să-i spună lui Gigi că are nevoie de un jucător, dar trebuie mai întâi să aibă rezultate. Când va demonstra ca e antrenor, va fi întrebat de jucători”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Congolez născut în Franța, Mike Cestor a evoluat la Astra Giurgiu în sezonul 2017-2018. A mai jucat în trecut la Leyton Orient, Boreham Wood, Woking și Epinal. Fundașul central va părăsi Astra în această vară, din cauza problemelor financiare existente, iar cea mai plauzibilă destinație este CFR Cluj.

Mike Cestor, la minge

Totuși, Ilie Dumitrescu are încredere în noul tehnician de la FCSB: „Un lucru e cert. Dică antrenase în Liga 3 și a fost numit principal la FCSB și a adus profit clubului. A pierdut campionatul pe final, la Iași. Eu am informații foarte bune despre Bogdan Andone. N-are o experiență foarte mare în Liga 1. Sunt convins că are atuul de a cunoaște lotul. Cunoaște exact caracterele jucătorilor”.

Citește și:

Gigi Becali a făcut o dezvăluire tare încă din prima zi de mandat a lui Andone: „L-a refuzat pe Cestor! Vede el ce pățește dacă jucătorul confirmă la CFR”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  06 Iunie 2019, 11:02

Sfatuitorul din umbra ii confirma lui GB ce tratament sa-i aplice lui Andone in caz ca jucatorul cu pricina face fata la CFR... Bun angajament si-a rezolvat acest antrenor necunoscut multora!

mihai_luchian
mihai_luchian  •  05 Iunie 2019, 23:38

Eu cred că Andone nu vrea să transfere jucători mai bătrâni ca el. Poza asta a postat-o Gnohere pe o cunoscută rețea de socializare sub titlul "Eu cu tata"...

undergrant
undergrant  •  05 Iunie 2019, 21:50

Nu intelegeti, Ilie D face ce trebuie..., echipa lui Ceausescu trebuie sa dispara...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează