FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-2

Ilie Dumitrescu a găsit 5 mari probleme la FCSB și avertizează: "Aici insistă Dan Petrescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 10:05

Ilie Dumitrescu, fost antrenor și jucător la FCSB, a analizat prestația steliștilor din primul meci oficial din 2018, 2-1 cu Gaz Metan. 

Dumitrescu a evidențiat problemele din jocul echipei lui Dică și crede că CFR Cluj, adversara din etapa viitoare, ar putea profita de ezitările steliștilor.

"O echipă care vrea să câștige eventul a reușit rar să câștige un duel aerian (1) și a avut mari probleme pe cele două benzi (2), dar și la construcție (3). La Steaua e o problemă de omogenitate, mi s-a părut ezitantă la fazele fixe (4). Și Dan Petrescu insistă pe astfel de momente, așa că e îngrijorător.

În plus, când adversarul face presing, mai ales în jumătatea adversă, Steaua suferă (5). Eu cred că Pintilii și Nedelcu nu aduc siguranță pe faza defensivă, asta s-a văzut prin faptul că Gaz Metan a reușit să atace și să aibă ocazii. Dar cei doi nu aduc nici plus pe faza ofensivă și construcția devine previzibilă și lentă.

Este primul meci din 2018, dar sunt multe lucruri de pus la punct", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

MECIURILE ETAPEI A 23-A:

2 februarie
Sepsi - ACS Poli 1-0 Detalii AICI / Viitorul - Astra 1-1 Detalii AICI
3 februarie
Voluntari - Poli Iași 0-4 Detalii AICI / Gaz Metan - FCSB 1-2 Detalii AICI
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus / 20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

CLASAMENT

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
kos_tyn
kos_tyn  •  04 Februarie 2018, 14:05

ineptii

samertx
samertx  •  04 Februarie 2018, 13:55
Postat de haideusicfr pe 04 Februarie 2018, 13:18

Dupa spusele lui Ilie nimica nu merge la Steaua.Sau vreti sa-i spuneti. Ingrijorator pentru tine Ilie ,imbucurator pentru mine. Plecare lui Nita in acest moment este transferul anului .Pentru CFR.

Crezi că CFR Cluj e o echipă de nebătut?

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  04 Februarie 2018, 13:49

Problemele sunt multe. In toate compartimentele. In aparare nu mai este un portar care sa-ti dea acea liniste minima ca poate rezolva mai toate situatiile critice, dar nu trebuie sa-i dam in cap nici lui Vlad, care nu are decat vreo 18 ani si nicio vina ca a ajuns titular intr-un meci de cupa europeana, asa peste noapte, practic. Fundasii centrali sunt nesiguri si, desi sunt inalti, nu s-au remarcat deloc la jocul cu capul. De la Szukala n-am mai avut un stoper care sa fie sigur la jocul aerian. Poate, partial Varela ... Pe laturile terenului ma astept sa avem o alta implicare in joc din partea fundasilor laterali. Sper sa nu mai fie lasati adversarii atat de usor sa centreze in careul nostru, pentru ca nu are cine sa respinga migiile cu capul, si astfel se creeaza un avantaj mult prea mare pentru adversar. La mijloc, daca tot nu avem un numar 10, un conducator de joc de calitate, poate Budescu sa intre mai serios in acest rol, barem sa avem doi "jandarmi" care sa taie actiunile adversarilor inca din fasa. Ne-ar mai trebui inca un Pintilii, rau in joc, in sensul bun al cuvantului si nu un "urmaritor" de adversari fara initiativa si fara putinta de a deposeda atunci cand faza o cere. Iar in atac ... avem ce am "crescut" ... Dar macar sa invatam sa ne aparam, cat de cat, ca sa nu luam multe cu Lazio si sa mai avem macar o jumatate de sansa de a castiga campionatul ... ceea ce ma indoiesc sincer ... deci exist !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează