FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu a uitat de FCSB! Intenția clară anunțată pentru noul sezon: „Abia aștept”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 08:43 / Actualizat marti, 18 august 2020 10:00

Intrat în conflict cu Gigi Becali, după ce Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB, Ilie Dumitrescu se declară acum susținătorul echipei CSA Steaua și vrea să-și cumpere un abonament valabil tot sezonul următor. 

Fostul internațional era printre puținii foști jucători de la Steaua care era alături de Gigi Becali, dar acum acesta se alătură și el proiectului Armatei, dezvăluind că așteaptă cu nerăbdare să vadă meciurile Stelei pe noua arenă din Ghencea.

„Ideea e că eu abia aștept să văd primul meci oficial acolo. Chiar o să-mi fac abonament. Voi avea abonamentul tot anul, la fiecare meci al echipei.

Dacă va fi vreun meci care se joacă seara, poate facem de acolo emisiune, de la stadion”, a decarat Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Steaua e cea din Liga 4! Clar aia e Steaua. Nu mai am niciun sentiment! Ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța! Poate că e mai important să facă el totul acolo și nu mai contează dacă pierde sau nu. Poate că să facă tot e cea mai importantă victorie pentru el! 
- Ilie Dumitrescu, pe 13 iulie

VIDEO.  Gigi Becali: "I-am dat mesaj lui Ilie Dumitrescu și i-am zis «Ai fost fotbalist, dar habar nu ai ce e fotbalul»"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Scenariu incredibil la FCSB: revine Planic? Sârbul bate pasul pe loc după amenințările lui Gigi Becali

A plecat gratis de la FCSB și acum poate da lovitura carierei: ademenit cu un salariu uriaș! Gigi Becali cere 10 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
suporterucv
suporterucv  •  18 August 2020, 13:24

Steaua e Steaua...suna altfel, trebuie sa recunoastem :) Altfel...frumos ceas poarta Ilie !!

steauaeuna
steauaeuna  •  18 August 2020, 11:16

Ce ti-e si cu omul...nu mai sunt principii, nu mai sunt valori, nu mai e onoare. Te intreb ''omule', cand minti si cand spui adevarul??? Eu, eu cand sa te cred???...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează