FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 4-0

Ilie Dumitrescu, cucerit de ce a văzut în CFR Cluj - Dinamo: „Extrem de inteligent”

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 08:01 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 09:51

Ilie Dumitrescu (55 de ani) a comentat succesul categoric obținut de CFR Cluj în fața lui Dinamo, scor 4-0, în etapa #27 din Superliga.

Fostul mare jucător nu a avut decât cuvinte de laudă pentru echipa pregătită de Adrian Mutu, care speră în continuare la câștigarea campionatului.

Cornel Dinu, stupefiat de imaginea cu șefii lui Dinamo pozându-se cu trofeele CFR-ului: „Deziluzionant, la asta s-a ajuns!”
DINAMO
Cornel Dinu, stupefiat de imaginea cu șefii lui Dinamo pozându-se cu trofeele CFR-ului: „Deziluzionant, la asta s-a ajuns!”

Analistul TV a explicat cum a gândit „Briliantul” partida și a subliniat faptul că orice atac al „feroviarilor” se putea transforma într-o ocazie mare de a marca.

Ilie Dumitrescu: „Adrian Mutu a interpretat jocul extrem de inteligent”

„O repriză cu patru goluri din postura de echipă reactivă a lui Adrian Mutu, extrem de inteligent a interpretat. A văzut progresia cu mingea la picior a lui Patriche... ăsta a fost de fapt primul gol, pe contraatac.

O echipă care a avut tot timpul jocul în față, foarte bine a dezvoltat acțiunile de contraatac. Și astăzi a interpretat perfect. La 2-0 mută tactic, după care și Michael intră foarte bine, iar Otele pe spații libere a fost destul de inspirat.

De fiecare dată când recuperau cei de la CFR, se putea transforma într-o ocazie importantă de gol”, a precizat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Este al treilea rezultat de 0-4 pe care Dinamo îl înregistrează în acest sezon, după ce a mai cedat identic pe terenul Rapidului și al celor de la Hermannstadt.

Trupa lui Zeljko Kopic rămâne pe locul 15 în Superliga, cu 22 de puncte după 27 de etape, la 5 de Poli Iași și Voluntari, echipele care se află pe locurile de baraj. De cealaltă parte, clujenii sunt la 7 sutimi de liderul FCSB, care va juca cu Botoșani, pe teren propriu, în această etapă.

Adrian Mutu: „Avem atacul cel mai bun”

CFR Cluj a făcut scor cu Dinamo, 4-0, iar Adi Mutu a apărut relaxat în fața camerei de luat vederi. Antrenorul CFR-ului a ținut în mod special să puncteze faptul că echipa sa a câștigat la zero.

„Sunt mulțumit de joc, dar mă bucur în primul rând pentru faptul că n-am primit gol. Este foarte important”, a comentat tehnicianul clujean.

Mutu a mai remarcat, totodată, că „de când am venit eu avem 13 goluri marcate, aproape trei pe meci. Avem atacul cel mai bun. Ne trebuie însă continuitate. La Galați, etapa viitoare, vom avea meci greu, dar mergem să câștigăm, ca întotdeauna.

Îmi era frică de Dinamo. Venea după două victorii, cu un moral foarte bun. Dinamo s-a apărat pe două linii. Dar băieții au urmat o strategie. I-am așteptat puțin, să iasă din careu, să-și consume energiile, entuziasmul. Încet, încet i-am desfăcut și mă bucur că ne-a ieșit”, a spus tehnicianul clujenilor.

VIDEO. Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Citește și alte știri:

Prunea nu iartă: „A fost 3-0 de la început! Cum să faci așa ceva, ești la Liga a 3-a?!”
CFR CLUJ - DINAMO 4-0
Prunea nu iartă: „A fost 3-0 de la început! Cum să faci așa ceva, ești la Liga a 3-a?!”
Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”
CFR Cluj - Dinamo 4-0
Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează