FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, stupefiat de imaginea cu șefii lui Dinamo pozându-se cu trofeele CFR-ului: „Deziluzionant, la asta s-a ajuns!”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 00:10 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 01:19

Cornel Dinu, 75 de ani, a fost șocat să-i vadă pe principalii acționari ai clubului fotografiindu-se cu trofeele unei echipe rivale.

Dinamo a fost învinsă în Gruia, scor 0-4 cu CFR Cluj, însă imaginea-șoc a partidei rămâne cea în care Andrei Nicolescu îi face poză lui Eugen Voicu cu unul dintre trofeele ardelenilor, înaintea duelului, în zona dintre cele două vestiare.

Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”
CFR Cluj - Dinamo 4-0
Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins în direct » Imaginile care i-au enervat pe fani au declanșat totul: „Nu i-ați spus că nu e ok?”

Cornel Dinu, stupefiat după ce i-a văzut pe șefii lui Dinamo pozându-se cu trofeele CFR-ului

Fix acolo unde sunt situate trofeele „feroviarilor” și suvenirurile adunate de ardeleni în istoria recentă a grupării. Intrat în direct la DigiSport, Andrei Nicolescu, administratorul special al bucureștenilor, a încercat să explice situația, cum că Eugen Voicu, acționar principal al clubului prin intermediul Red&White, a dorit să-și facă o poză cu trofeul Cupei României, pe motiv că apărea numele Dinamo București pe el!

Probabil, trofeul din 2016 câștigat de CFR în finala Cupei României cu Dinamo. Cucerit atunci de cei din Gruia, la penalty-uri, după ce au fost conduși la pauză cu 2-0!

8 campionatea cucerit CFR Cluj în istoria grupării

Cornel Dinu: „Îmi face impresia că e priceput, dar cu asemenea conducători”

Imaginea i-a surprins pe suporterii dinamoviști. Cei prezenți la stadion, peste 2.000 de suflete, au încercat să-i motiveze pe jucătorii lui Zeljko Kopic și după eșecul usturător din Gruia.

Legendarul Cornel Dinu, născut în același an cu clubul din Ștefan cel Mare, om care și-a dedicat viața și activitatea grupării dinamoviste, a fost surprins de telefonul reporterul GSP.ro în momentul în care se uita la snooker.

Încerca să treacă peste amarul pricinuit de eșecul echipei sale de suflet și dorea să-și găsească puterea pentru noi adnotări din gândurile sale, pe care le așterne, periodic, pe hârtie.

Cornel Dinu - primul „Mister” din fotbalul românesc! - a fost siderat de imaginea viralizată online.

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători... Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a reacționat, afectat, Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.

12 trofeea cucerit Cornel Dinu ca jucător și ca antrenor la Dinamo

Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Adrian Mutu îi avertizează pe „tricolori”: „Euro e mai greu decât un Mondial!” + Are o dilemă care-i dă fiori și lui Edi Iordănescu

În vară le-a refuzat pe FCSB și Rapid, acum și-a reziliat contractul și pleacă în Kazahstan! GSP are toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  24 Februarie 2024, 22:24
Postat de daniaania pe 24 Februarie 2024, 07:43

Și ce dacă omul și-a făcut poza cu un trofeu in care a jucat CFR cu Dinamo? Sunteți paranoici și cu scandal în cap. Și cel de la Digi ,Moraru a vorbit urat cu administratorul lui Dinamo din cauza pozei. Cum își permite Moraru să îl ieie la rost? Așa ceva nu am văzut. Nu ii nimic aiuarea cu poza,omul a fost sincer. CFR și Dinamo nu se urăsc că cei din studio care incita la prostii.

"sa il ieie" - cultura frate ....

istet10
istet10  •  24 Februarie 2024, 22:23
Postat de Nini pe 24 Februarie 2024, 08:51

Dinule briciul a fost la tine și la Badea. Din cauza voastră nu avem stadion.

Cu ce v-a incurcat Dinu sa va apucati sa va faceti stadion?

istet10
istet10  •  24 Februarie 2024, 22:22
Postat de Nini pe 24 Februarie 2024, 14:10

Dinu,Danciulescu,Prunea și alții se bucură când au ocazia să critice Dinamo. Nu e destul că o armată de gigisti în frunte cu Moraru și Naum fac reting jignind suflarea Dinamovistă . Și totul pentru câțiva euro.

Suflare? Duhoare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează