FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

„Zic: «Bă, ce naiba o fi?»” » Ilie Dumitrescu, protagonist într-o scenă antologică: „Mi-a spus: «Șefu', știți, ca să se deconecteze băieții, pam, pam!»”

Ilie Dumitrescu +15   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 08:36 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 10:09

Gheorghe Chivorchian a povestit o întâmplare amuzantă cu Ilie Dumitrescu, petrecută când cei doi erau la FCM Bacău.

Ilie Dumitrescu a pregătit-o pe FCM Bacău timp de 6 luni, între ianuarie și iunie 2003, iar Chivorchian, care era președintele echipei, a dezvăluit cum l-a surprins fostul internațional.

Ilie Dumitrescu, protagonist într-o scenă antologică

„Ilie am zis să vină cu ceva nou. Și am intrat odată în club și am auzit din vestiar bum, bum, bum, bun! Zic: «Bă, ce naiba o fi?». Urc și o întreb pe secretară: «Băi, Gabi, ce știi?». Îmi răspunde « A zis domnul Ilie să pună muzică».

I-am spus «Bun, când termină antrenamentul, roagă-l pe domnul Ilie să vină să discut și eu cu el».Vine Ilie și îi zic «Băi, Ilie, dacă am făcut club sau discotecă, spune-mi. Fac o intrare, dracu' , și scoatem un ban!».

El zice: «Șefu', știți, ca să se deconecteze băieții, pam, pam!» Avea un stil, așa...dacă te vedea un pic încordat voia să te liniștească. Era plăcut””, a declarat Chivorchian în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+11 FOTO

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Amintiri spectaculoase cu Răducioiu și Ilie Dumitrescu: „Avea o viață de noapte tumultuoasă”

Semnal de alarmă tras la FCSB de Ilie Dumitrescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează