FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: „Îți permiți să faci asta?”

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali
Ilie Dumitrescu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 decembrie 2021 09:20

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua, îi oferă un sfat lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, în cazul în care roș-albaștrii se vor despărți în iarna aceasta de căpitanul Florin Tănase (27).

Transferul lui Florin Tănase la Al-Nasr Dubai este iminent. Căpitanul de la FCSB va părăsi clubul bucureștean după 5 ani și 4 luni, în care a adunat 208 meciuri și 71 de goluri în roș-albastru.

„Achiziție” neașteptată la FCSB: „Vine cu noi în cantonament, e tip Courtois”
FCSB
„Achiziție” neașteptată la FCSB: „Vine cu noi în cantonament, e tip Courtois”

Astfel, roș-albaștrii vor rămâne fără cel mai bun jucător al lor și căpitanul echipei. Ilie Dumitrescu îl atenționează pe Becali să revină cu privire la decizia de a le da drumul lui Keșeru și Budescu, fostul internațional considerând că FCSB are nevoie acum de jucători cu experiență care pot fi noii lideri ai echipei.

Ilie Dumitrescu: „Îți mai permiți să renunți la Keșeru sau Budescu?”

„Tănase e un jucător fantastic, dacă avea și viteză ajungea într-un campionat puternic. El are execuție, are inteligență, are multe calități, dar nu are acea viteză de care este nevoie într-un campionat de top din Europa.

Acum, dacă pleacă Tănase, îți mai permiți să îi lași să plece pe Keșeru sau Budescu? Nu! Ai nevoie de cei doi, dar e decizia lui Gigi și vedem care e decizia finală. El trebuie s-o ia, dar ai nevoie, dacă vrei să te lupți pentru campionat, ai nevoie de lideri în echipă”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Helmuth Duckadam: „Înseamnă un adio pentru echipa națională dacă pleacă acolo”

Fostul portar și-a dat și el cu părerea despre plecarea lui Tănase în Emirate și consideră că este un pas înainte pentru el, atâta timp cât este conștient că șansele de a mai fi convocat la echipa națională devin infime.

„Eu sper să plece, nu cred că poate să se ducă la o echipă din campionatele tari din Europa, pentru că nu a devenit nici titular la națională, cum spunea și Ilie că nu are acea viteză care contează. 

Are inteligența de care are nevoie pentru a face performanță la echipele din Arabia și de a acumula sume frumoase. Totuși, înseamnă un adio pentru echipa națională dacă pleacă acolo”, a precizat și Duckadam.

Octavian Popescu trebuie să îi ia locul, el știe să joace în spatele atacantului. Așa ca lider, cred că Darius Olaru ar trebui să devină motorul echipei
-Helmuth Duckadam, fost portar Steaua

Citește alte știri din Liga 1:

Demiterea lui Rednic l-a convins să plece de la Dinamo » Sârbii anunță: „Negocieri avansate cu Steaua Roșie Belgrad!”

A jucat la FCSB și Dinamo, iar acum anunță că vrea la Rapid: „Lipsește din palmares, mai am timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
legio.sud
legio.sud  •  31 Decembrie 2021, 13:57
Postat de Claude SH pe 31 Decembrie 2021, 09:48

Tănase își permite sa meargă intr-un campionatai slab dar mai bine plătit, degeaba vorbește Duckadam. Tănase are multe selecții la Națională și nu îl mai interesează, probabil nici fotbalul, doar...baniiiiiii.

Sa-l vedem simuland și acolo … dacă mai tine vrăjeala , greu fără arbitri *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  31 Decembrie 2021, 13:54

D-lor cred ca fotbaliatorii ăștia mioritici cred ca de-aia “ au inteligenta “ vorba ăstora Duckadam și iliuta , ca prea simulaeaza ( tanase , Tavi , Olaru ) întâmplator sunt in curtea lui GG .Pai d-lor specialiști unde este intelighenția ? Nu V-am auzit odată sa-i criticati pt simulări , Alo Duckadam , iliuta , specialiștilor , ce Spune-ți ???

158180581397392
Bala Nicolae  •  31 Decembrie 2021, 13:13

Doamne iartal pe Nicolae Stanciu ca este mic si prostut .Vede el un fotbalist roman inaintea lui Mesi. De la ditamai inaltimea lui cred ca se vede pe locul trei dupa MESI

Vezi toate comentariile (10)
Comentează