FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, bulversat de ultimele evenimente de la FCSB: „Cum să se întâmple așa ceva la un club de elită?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 09:01 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 09:29

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a rămas surprins în urma declarațiilor făcute de Adi Popa, mijlocașul care și-a încheiat contractul cu FCSB și a făcut dezvăluiri tari din vestiarul roș-albaștrilor

  • CONTEXT: „Mister” a reacționat la scurt timp după ce Adi Popa a vorbit despre calvarul prin care a trecut la FCSB. Adi Popa a fost supus unor umilințe publice de către finanțatorul echipei, Gigi Becali. Latifundiarul l-a jignit public, numindu-l „piticanie” și lipsit de caracter. Popa a dezvăluit faptul că aceste lucruri l-au afectat atât pe el, cât și pe mama sa, care suferă de hipertensiune.

„Eu nu pot să-mi imaginez că la un club de elită se întâmplă așa ceva. Adi Popa îmi spunea că indiferent cât de bine te antrenezi, nu ai nicio șansă să joci, dacă nu ești în calculele cui trebuie. 

Mi-a spus că degeaba muncești la antrenament zi de zi, pentru că nu contează. Pentru că, de fapt, nu antrenorul ia decizia finală. Și știm cu toții cine o ia, da? Este o realitate. Și mai sunt și alte chestii pe acolo care nu sunt bune pentru echipă. 

Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare? Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Culisele conflictului Adi Popa - Bogdan Vintilă: „S-au încercat amenzi împotriva mea!” + Cum a intrat pe teren fără indicații: „Tănase și Pintilii mi-au spus unde să joc”

Adi Popa descrie calvarul de la FCSB: „Mama este hipertensivă, am trăit clipe foarte grele!”

Ultimele luni din cariera lui Adi Popa au fost de coșmar. Venit de la Reading sub formă de împrumut, „Motoreta” a fost băgat în șomaj tehnic de patronul Gigi Becali odată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19 și oprirea fotbalului. La o zi după ce contractul cu FCSB i-a expirat, Adi Popa a vorbit deschis pe seama acestui subiect.

Ilie Dumitrescu, bulversat de ultimele evenimente de la FCSB: „Cum să se întâmple așa ceva la un club de elită?”

„Povestea a început de când am venit, încă din vară. Glumind, aș spune că am avut doar o lună de miere, până ce jucătorii accidentați și-au revenit și nu am mai fost important sau dorit. Eu, când am venit, am renunțat la 180.000 euro pe care îi câștigam la Reading, în speranța că voi veni și voi juca, așa cum mi-a promis patronul. Eu sunt singurul vinovat că am acceptat să vin”, a dezvăluit Popa în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Aveam oferte și din alte țări, unde aș fi primit la fel de mulți bani ca la Reading, dar am preferat să vin aici, la greu, să ajut. Dar socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă”, a continuat „extrema” care aparține de clubul englez de ligă secundă.

GALERIE FOTO. Imagini de la duelul Astra - FCSB, scor 3-2

+12 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, noi „înțepături” către Dinamo după ultima înfrângere » Imaginea postată pe Facebook

FCSB. Cum a reacționat Adrian Petre după criticile lui Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Iulie 2020, 21:32

"Eu nu pot să-mi imaginez că la un club de elită se întâmplă așa ceva"... Ce elită? Despre ce vorbește ***? Dacă *** a ajuns club de elită, atunci Liverpool ce-i?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

175771883177370
Dan Truia  •  03 Iulie 2020, 15:35

Adi Popa e chiar caraghios: sigur ca el e de vina că s-a înapoiat la G. Becali. Nu-l stia, doar de la el a plecat. Altfel, cu profitori increzuti și neprofesioniști ca Becali și Negoita nu trebuie să avem pretentii la un fotbal românesc de calitate.

gicab
gicab  •  03 Iulie 2020, 11:19

Hai ca e buna asta cu elita... poate la nivelul popestiului Leordeni

Vezi toate comentariile (12)
Comentează