FOTBAL  »  Superliga  »  ALASHKERT - FCSB

Ilie Dumitrescu îl atacă frontal pe Gnohere: „Vine cu vreo 9kg în plus! În ce campionate mai sunt pufoși?!” » Semnal de alarmă pentru Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 11:20

 Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă înaintea meciului dintre Alashkert și FCSB din turul 2 preliminar din Europa League.

  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv

Fostul mare fotbalist consideră că lotul roș-albaștrilor „e șubred” și a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Gnohere.

„Pe anumite posturi, echipa nu este acoperită. Sunt probleme, în special, la fundașul stânga (n.r. Alexandru Stan și Momcilovic), la fundașul central, dar și la numărul 9. Bizonul, când era accidentat, venea la meciuri cu 5-6 kg în plus. Acum, fiind accidentat de la finalul campionatului trecut, o să revină cu vreo 9, deci vor fi probleme! Și nu poți sta în Hora”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Analistul TV a continuat:

„Bizonul, indiferent de stimulente, e tot la fel. Omul nu-și iese din ritm. Și îl ajută și Liga 1. Este campionatul în care sunt jucători cu țesut adipos, că să nu spun altfel.

Și aici îl bag și pe Eric, pe Bizonul, clientul meu, și au mai fost și alții. Asta nu se găsește prin Grecia, Turcia, Cipru sau prin altă parte, mă refer la campionate de nivelul nostru, nu la cele de top. Unde mai vezi tu pufoși?”.

FCSB are în acest moment mai mulți accidentați: Claudiu Belu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman I, Harlem Gnohere și Alexandru Stan.

Citește și:

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
130394511345001
Daniel Nedelcu  •  24 Iulie 2019, 21:53

....he,he,hă,....își râde în barbă ciobanul,...i se rupe de toate....Eu unul văd un CFR tot mai puternic,iar despre Viitorul surprinde prin implacarea totală la bătălia la vârf,...cu toate astea ciobanului i se rupe,.....he,he,hăh'....

kenpachi666
kenpachi666  •  24 Iulie 2019, 16:47

De Troy Deeney de la Watford ati auzit? Numai ca ala e din alta liga cand vine vorba de jucat fotbal.

m1k3
m1k3  •  24 Iulie 2019, 13:20

higuain e pufos de vreo 2-3 sezoane bune

Vezi toate comentariile (5)
Comentează