FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Ilie Dumitrescu, după ultima mutare din Liga 1: „E o demonstrație de forță!”

Ilie Dumitrescu a comentat revenirea lui Denis Alibec în România, la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.
Ilie Dumitrescu a comentat revenirea lui Denis Alibec în România, la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 21:28 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 21:51

Ilie Dumitrescu a comentat revenirea lui Denis Alibec în România, la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

  • Denis Alibec ajunge în Gruia sub formă de împrumut, de la Kayserispor (Turcia). Acesta va continua să aibă același salariu, 800.000 de euro pe sezon. CFR va achita 20.000 de euro din această sumă, restul fiind responsabilitatea turcilor. 
  • Contractul, valabil un sezon, a fost semnat de Alibec și Kayseri. Denis rămâne să treacă vizita medicală pentru a putea fi oficial jucătorul lui CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu, despre venirea lui Denis Alibec la CFR Cluj: „O demonstrație de forță”

E o demonstrație de forță din partea clubului, care va plăti un salariu consistent. Este un jucător de echipă națională, cu personalitate. Șumudică îl cunoaște foarte bine pe Alibec. 

Acum, va interveni și arta antrenorului de a gestiona un vestiar cu foarte multe valori. Evident, se va naște un progres datorită acestei concurențe. E bine să-i ai pe Alibec, Petrila, Păun, Debeljuh, Omrani. Sunt mulți jucători buni, însă ai puține posturi la dispoziție pentru ei. Iar asta va fi o provocare. 

Eu zic că ar trebui acoperită și zona fundașilor centrali. În trecut, aceasta reprezenta punctul forte al echipei”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Denis Alibec revine sub comanda lui Marius Șumudică

Internaționalul român va ajunge din nou sub comanda lui Marius Șumudică. Cei doi s-au înțeles perfect la Astra, când giurgiuvenii au câștigat campionatul (2016).

Alibec a mai evoluat în România pentru Farul, Viitorul, Astra și FCSB.

30 de goluriîn 60 de meciuri a reușit Denis Alibec la Astra sub bagheta lui Șumudică

1,1 milioane de euroeste cota lui Alibec, potrivit Transfermarkt

17 meciuria jucat Alibec la Kayserispor, pentru care a reușit să marcheze de 3 ori

Vasile Maftei, despre colaborarea cu Denis Alibec:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Șumudică nu știe ce vrea » Liderul echipei îl contrazice + precedent periculos

Ce a remarcat Basarab Panduru la transferul care l-a entuziasmat pe Șumudică: „Probabil i-a spus așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  18 Iulie 2021, 12:22

pai e o forta Denis, ca e cat China!

dinamo100
dinamo100  •  18 Iulie 2021, 08:26

Bataie de cap mare cu aritmetica! Jurnalistul o fi vrand sa zica ca CFR plateste 20.000 euro/luna! In orice caz, va dati seama ce mult a convins Alibec la un club de mana a 2-a din Turcia, daca prefera sa plateasca 5-600.000 Euro/an si sa se lipseasca de serviciile lui! In afara de unele perioade de la Astra Alibec nu a convins pe nicaieri. Iar "specialistii" romani il blamau in cor pe Daum ca de ce Alibec nu e titular la nationala. Daca facem un calcul vom obseva ca in ultimii 7-8 ani, Alibec a jucat la un nivel bun doar vreo 2 ani cumulat.

dodo001
dodo001  •  18 Iulie 2021, 08:24

Considerați ca Alibec ar putea fi o investiție atât pentru turci, cât și pentru CFR, deoarece echipa joaca în preliminariile Champions League iar o figura frumoasa ar putea aduce un transferat bun pentru jucător, dar și puncte și performanta pentru CFR. Oricum am lua-o tot pe plus iese fiecare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează