FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

POLI IAȘI - FCSB 5-2. Ilie Dumitrescu, dezvăluire spectaculoasă cu Andrei Cristea: „Am avut grijă de el! Nu l-am zăpăcit”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 09:30 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:48

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a dezvăluit după Poli Iași – FCSB că el l-a debutat în Liga 1 pe atacantul Andrei Cristea (36 de ani), cel care a marcat trei goluri în meciul de duminică seară.

Fostul internațional a pregăti-o pe FCM Bacău între ianuarie 2003 și iunie 2003 și a povestit cum l-a remarcat pe Andrei Cristea la formația din Moldova.

„Eu l-am debutat când eram antrenor la Bacău. Am făcut un joc școală cu echipa a doua. Am zis «Băiatul ăsta va ajunge la echipa națională!». A intrat puțin în primul meci și în următorul a fost titular. Am vrut să-i dau și banderola. 

Se vedea de la început că e diferit. Avea un fizic foarte bun la 18 ani. Îi spuneam lui Chivorchian, care era la Bacău: «O să fie titular!». Imediat s-a impus. D-asta spun că nu trebuie forțați jucătorii tineri.

S-a remarcat când am făcut un meci între titulari și echipa a doua. El se antrena cu echipa mare. Am avut grijă de el. Nu l-am zăpăcit”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Andrei Cristea, primul hat-trick după 16 ani!

Atacantul Andrei Cristea a fost cel mai bun jucător de pe teren. Acesta a punctat de trei ori în poarta roș-albaștrilor și s-a distrat cu fundașii fostei sale echipe. Vârful de 36 de ani a reușit astfel primul său hat-trck în Liga 1 după 16 ani. În 2004, la începutul carierei, Cristea puncta de trei ori într-un meci FCM Bacă – Craiova 4-1.

111 goluria înscris Andrei Cristea în Liga 1, egalându-l astfel pe Nicolae Dobrin

VIDEO Ilie Dumitrescu, sfaturi pentru Florinel Coman: „Asta trebuie să faci pentru a te transfera! Așa a fost în cazul meu”

Citește mai multe știri despre Poli Iași - FCSB: 

Andrei Cristea, emoționat după unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei » Cum îl strigă Pancu :)

3 cifre care arată dimensiunea rușinii trăite de roș-albaștri: n-au mai pățit asta de 28 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  28 Septembrie 2020, 11:30

E greu fără carte llie, abandonul școlar prematur lasă urme ... Spre știința ta , tu nu poți debuta un fotbalist , ca de altfel nici alți colegi deștepți de - ai tăi. Fotbaliștii, artiștii debutează înșiși , iar verbul e intranzitiv , cum ne aminteai mereu . Poate cel mult să debutezi vreo vecină că la vecine merge ...

107991897552266
Piramidon Quijote  •  28 Septembrie 2020, 10:42

Ilie e cal mai bun antrenor de la Helenio Herera încoace . Goar că lacătul lui Herera ar trebui să și-l pună țiganul pe gură ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează