FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-2

Ilie Dumitrescu a cedat în fața „antrenorului” Gigi Becali: „Acum pot s-o spun: Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

Ilie Dumitrescu +15   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 23:19 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 01:48

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al echipei naționale, a avut un discurs neașteptat la finalul partidei FC Argeș - FCSB 1-2. Dacă la începutul meciului contesta schimbarea pregătită de Becali - Dawa în locul lui Iulian Cristea -  „Mister” a avut o altă abordare după meci.

Becali a dictat o mutare-surpriză la pauza meciului din Trivale. A ordonat înlocuirea lui Edjouma, marcator pentru roș-albaștri în ultimele trei meciuri, schimbându-l pe francez cu Vali Crețu. Fundașul și-a luat în primire poziția obișnuită din teren, cea de fundaș dreapta, pentru ca Sorescu să avanseze pe postul de extremă și, ulterior, să înscrie.

Dumitrescu a ținut să-l felicite pe post pe Becali pentru decizia luată la pauză. A făcut-o în stilul caracteristic, gesticulând și amplificând ideea, și a presărat și o glumă în reverența sa pentru patronul de la FCSB. 

Ilie Dumitrescu: „Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

„Dacă am ajuns să spun că Gigi a fost inspirat cu acea schimbare de la pauză, înseamnă că nu mai e nimic altceva de spus. Înainte, nu mă simțeam confortabil s-o spun, nu mă simțeam confortabil să mă gândesc că se întâmplă lucrul acesta. 

Dar în seara aceasta a fost inspirat Gigi! Bravo, Mister, de acolo din sufragerie! Sufragerie era pe vremuri...Mă rog, în living”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB: un stadion întreg i-a cerut demisia!
FC ARGEȘ - FCSB
Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB: un stadion întreg i-a cerut demisia!

Înainte de meci, Ilie Dumitrescu reclama implicarea lui Becali în echipă

Înainte de startul meciului, Ilie Dumitrescu a contestat decizia lui Becali de a-l folosi pe Dawa în centrul defensivei. „Mister” spunea că nu înțelege de ce roș-albaștrii l-au „sacrificat” pe Iulian Cristea pentru a-l folosi pe Dawa, autorul unor gafe costisitoare pentru roș-albaștri pe durata acestui sezon. 

„Apare Dawa în axul central, lângă Tamm. Sunt surprins că se renunță atât de ușor la Cristea, care a făcut un meci foarte bun la CFR. Dacă i se poate imputa lui golul egalizator al celor de la Universitatea Craiova... Eu nu sunt de acord cu Gigi la chestia asta, dar el decide. 

Să ne amintim câte greșeli a putut să facă Dawa și nu a fost niciodată schimbat. Cristea a făcut o singură greșeală. Să fie sănătos (n.r.- dacă afirmația lui îl deranjează pe Gigi Becali), noi comentăm cum vrem”, a spus Ilie Dumitrescu înainte de meci. 

VIDEO Golul secund al roș-albaștrilor de la Pitești, semnat de Sorescu

Citește și alte știri din Superligă: 

Florin Răducioiu nu înțelege ce face Becali: „Nu va juca niciodată bine, indiferent de ce zice Gigi. Nu mai insistați!”

EXCLUSIV Nicolae Dică, nervi și înjurături după ce a fost interzis la „oficială” înainte de FC Argeș - FCSB! La ce gest a recurs antrenorul Mioveniului

Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB: un stadion întreg i-a cerut demisia!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
lulu
lulu  •  27 Februarie 2023, 11:38
Postat de concret pe 27 Februarie 2023, 08:41

Stau si ma intreb, cat de 1d10t sa fii sa tii cu circoteca asta de echipa, la care un cioban ex-puscarias se joaca footbal manager in realitate...

Dar care mai e așa *** și nu suferă o echipă, dar de-al naibii se uită la meciurile ei și comentează, în permanentă, numai despre echipă pe care o urăște. Trebuie sa fii sado-masochist sau ultimul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MASETA
MASETA  •  27 Februarie 2023, 09:46

"NENICUTULE" asa la pleznela unul ca mine o nimerea cel putin 50% din meciuri ( si chiar habar nu am de fotbal ). Cum sa lauzi niste schimbari facute dupa ureche , doar asa "ca vreu eu"

VanBasten
VanBasten  •  27 Februarie 2023, 09:32

Gesepe, o investigatie serioasa nu puteti face...Barbatul misterios e Ionel Ganea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează