FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Gigi Becali nu poate să își dea demisia” » Ilie Dumitrescu, despre strategia aleasă de FCSB la derby-ul cu Dinamo

Ilie Dumitrescu susține strategia aleasă de FCSB pentru derby-ul pierdut cu Dinamo în Cupa României, scor 0-1. +36   FOTO
Ilie Dumitrescu susține strategia aleasă de FCSB pentru derby-ul pierdut cu Dinamo în Cupa României, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 09:00 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 09:29

Ilie Dumitrescu susține strategia aleasă de FCSB pentru derby-ul pierdut cu Dinamo în Cupa României, scor 0-1. 

  • FCSB a aliniat o echipă formată aproape exclusiv din rezerve la Derby-ul cu Dinamo din Cupă, pierdut în fața „câinilor roșii” (0-1), ignorând dorința suporterilor, dar și palmaresul clubului.
  • Gheorghe Mustață, liderul fanilor care susțin FCSB, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica, considerându-l vinovat pentru strategia aleasă. 

Ilie Dumitrescu e sigur că strategia pentru meciul cu Dinamo a fost aleasă de Gigi Becali. Mai mult, „Mister” crede că a fost corect aleasă, în perspectiva luptei la titlu din Liga 1.

Ilie Dumitrescu, de partea lui Gigi Becali

„Demisia lui MM? E o părere. Mihai Stoica are un rol important în viața echipei. Gigi Becali nu poate să-și dea demisia, probabil că el a luat decizia asta. Și a făcut un lucru foarte bun. La meciul cu Academica Clinceni (n.r. pierdut 0-1) s-a văzut că nu există tonus și viteză de joc. Că nu există prospețime. 

E mai importantă competiția din Liga 1, pentru că doar o echipă va merge în Champions League. E luptă pentru masa bogaților, pentru că restul merg în Conference League. E normal să menajezi jucătorii. S-a văzut totuși că Dinamo a jucat un derby, cu dăruire și angajament, în timp ce FCSB a schimbat la pauză, dar nu s-a regăsit”, a declarat Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digisport. 

VIDEO. Ilie Dumitrescu a scris istorie ca jucător în Ghencea, iar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Capcana pe care FCSB vrea să i-o întindă lui CSA Steaua costă 600.000 de euro! Cu suma asta, Becali îl ține 3 ani pe Tănase

Suporterii și trofeele: NU! Afacerea și poftele lui Gigi și MM: DA! » De ce a ales FCSB să nu respecte Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dodo001
dodo001  •  12 Februarie 2021, 14:52

Probabil in acest an FCSB-eaua nu va mai lua nimic. CFR si CSU Craiova sunt peste echipa lui Becali care, surpriza, se va bate pentru locul 3 cu Sepsi. Nu va fi usir pentru ei nici cu Sepsi. E evident ca echipa lui Gigi nu are lot sa sustina un campionat la cel mai inalt nivel. Intamplator sau nu, echipa se afla pe primul loc, ramane de vazut pana cand. Probabil pana incepe play-off-ul, atunci va fi mai greu.

luciann
luciann  •  12 Februarie 2021, 14:50

Ba poate sa-si dea demisia din functia de antrenor principal, atata tot!:)

zagna
zagna  •  12 Februarie 2021, 13:45

Mare antrenor de 40 de zile, si daca pierde la Sibiu, ce dreptate ii mai dai ? Halal specialist...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează