FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

Ilie Dumitrescu, după SMS-ul trimis greșit de Gigi Becali: „Să învețe cum se folosesc telefoanele mobile!” + „Teja e pus într-o situație delicată”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 09:50

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, continuă tirada la adresa lui Gigi Becali. După ce a spus că nu există antidot pentru atitudinea patronului, Dumitrescu a vorbit despre dezvăluirea făcută de GSP despre SMS-ul pe care Becali i l-ar fi trimis din greșeală lui Florinel Coman.

„Este și greu să comentez. Sunt pus în fața unor dialoguri care nu au nicio legătură cu calitatea mea de analist sportiv. Eu nu înțeleg niște aspecte. Unu. Cum să-l sune Florinel Coman pe patron și să-l întrebe de ce nu joacă. De ce să-l sune pe patron? Mișcarea la pauză a fost făcută de Gigi, asta e clar. Și, apoi, să-l suni tu, ca să ce? Îți dai seama care sunt dialogurile între jucători în vestiar, după ce este cert 100% că schimbările sunt făcute de către Gigi.

Apoi, în momentul în care Gigi se ocupă și de schimbări, păi, să ia și lecții despre cum se folosesc telefoanele astea mobile. Dacă tot dă SMS, să-l dea la cine trebuie, nu? Nu să-l dea jucătorului. Și, nu în ultimul rând, Coman ar fi trebuit să țină pentru el. Dar, la vârsta aia e mai greu”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

TEJA, PUS ÎNTR-O SITUAȚIE declicată

Dumitrescu mai spune că antrenorul Mihai Teja este primul care are de suferit în urma comportamentului pe care îl are Gigi Becali.

„Jucătorul e conștient că dacă aici s-a ajuns și lucrurile sunt clare, este o situație delicată pentru Teja. Cum să ceri, din punct de vedere tactic, o sarcină jucătorului, dacă tu pierzi vestiarul? Cu mesajul ăsta este un lucru inimaginabil!

Respectul există, pentru că Teja este un antrenor inteligent, cu metode de pregătire. Dar, când totul se decide de la telefon, e complicat. Eu țin mult la Teja, îl apreciez, dar e pus într-o situație delicată.

Gigi, ai greșit și ai greșit foarte mult! Ce să-i mai spui după aceea fotbalistului?”, a întrebat fostul jucător.

Click AICI pentru clasament și program

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și:

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali: „Nu există nici antibiotic, nici unguent pentru el. Să-și ia o pauză!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
lionforever
lionforever  •  29 Aprilie 2019, 21:13

Sa își cumpere porumbei sa trimita mesajele cu schimbarile dar nu din aia antifonati ca ilie.

116422079556697
Mihai Alex  •  29 Aprilie 2019, 15:31

la fcsb ,pe oricare tasta apasa patronul raspunde antrenorul ! la dinamo,pe oricare tasta apasa patronul raspunde avram !

breitner
breitner  •  29 Aprilie 2019, 13:37
Postat de herman25 pe 29 Aprilie 2019, 11:38

Si minciuna-i vorba....tu chiar crezi ce zice ala?

Bineinteles ca nu! Ciobanul e maestru in minciuni (a facut si "facultate") dar e plauzibil la cat de smart este!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează