FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Ilie Dumitrescu, cucerit de golul marcat de Coman contra lui CFR Cluj: „Ăștia sunt liderii care decid astfel de faze”

Ilie Dumitrescu +19   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 07:06 / Actualizat luni, 15 mai 2023 10:31

Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a remarcat faza incredibilă de la unicul gol al meciului de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, marcat de Florinel Coman (25 de ani). Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 și rămân în lupta pentru titlu, cu două etape rămase din play-off-ul Superligii. 

Fostul fotbalist al Stelei a spus că pasa dată de Darius Olaru a fost una „senzațională”, catalogând minutul 49 al partidei de pe Arena Națională drept momentul cheie al meciului. 

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

Ilie Dumitrescu, cucerit de golul lui Florinel Coman din FCSB - CFR Cluj

„Minutul 49 a fost decisiv în meciul ăsta. Am văzut-o pe CFR cu centrul de greutate la linia de mijloc, cu pressing avansat. 

Olaru se informează de poziția lui Coman, pasă pe poziție viitoare, Kolinger era poziționat în adâncime, Peteleu l-a avut în față pe Coman înainte ca mingea să ajungă la Olaru. 

Olaru îl vede, s-a informat înainte, senzațional, pasă în profunzime prin fața lui Kolinger. Lipsă de viteză la Kolinger, iar Coman, într-o formă senzațională. Ăștia sunt liderii care decid astfel de faze”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

A fost o pasă extraordinară a lui Darius. Am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar și de acolo mi-am făcut-o în lateral. În momentul de față mă simt puternic și fizic stau bine. Asta îmi dă încredere.

-Florinel Coman, după FCSB - CFR Cluj 1-0

VIDEO. Florinel Coman a ridicat în picioare cei 42.000 fani veniți pe Arena Națională cu golul său din FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

Poate sărbători două titluri în același sezon: „M-aș bucura! Suntem cei mai iubiți din România”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează