FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în derby-ul FCSB - Dinamo: „Senzație!”

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a remarcat trei jucători de la FCSB, după victoria obținută în fața lui Dinamo, scor 6-0. +4   FOTO
Ilie Dumitrescu (52 de ani) a remarcat trei jucători de la FCSB, după victoria obținută în fața lui Dinamo, scor 6-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 10:25 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 11:23

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a remarcat trei jucători de la FCSB, după victoria obținută în fața lui Dinamo, scor 6-0. 

Claudiu Keșeru, Andrei Cordea și Valentin Gheorghe au marcat câte un gol în poarta marii rivale și l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu. În mod special, „Mister” a lăudat reușita mijlocașului adus de la Astra. Acesta s-a distrat cu Giafer și a șutat violent, dintr-un unghi închis. 

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Dinamo 6-0

Keșeru e un jucător fantastic, joacă foarte bine cu spatele la poartă, e un punct de sprijin, cu inteligență de joc are. În seara asta a făcut diferența. Valentin Gheorghe, la fel, s-a integrat bine, a avut o evoluție foarte bună. Senzație golul marcat de el, a fost și pasa foarte bună a lui Keșeru. Gheorghe a gestionat foarte bine faza, s-a distrat. 

Cordea, ce înseamnă să faci pasul la echipa națională, să ai încredere! El va lua statutul de jucător important în acestă echipă. A avut acțiuni individuale, a jucat între linii. L-aș remarca și pe Cristea în această poziție, la închidere, a asigurat echilibru între atac și apărare. FCSB a surprins-o pe Dinamo în benzi, cu Gheorghe și Cordea”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”.

La Keșeru, asta înseamnă să ai putere financiară și să ai reacție. Ca să-l aduci pe Keșeru, trebuie să ai putere financiară. Va arăta bine FCSB-ului, în momentul în care vor reveni Tănase, Coman, Budescu, plus Cordea, Octavian Popescu. Va fi o competiție pe post, va fi o bancă foarte puternică. Va fi și un progres, asta se întâmplă când e competiție pe post. FCSB are și lideri în echipă
- Ilie Dumitrescu

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

VIDEO Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 19:03

Mai rău plânge giafer, ca ametise de cât l-a întors ala la gol!

514091889218839
Mihai Buzea  •  13 Septembrie 2021, 11:29

Plânge TORJE,Plange

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close