FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0 (4-1 D.P)

Ilie Dumitrescu pune presiune pe doi jucători de la FCSB:„Trebuie să facă mai multe!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 08:10 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 09:13

Ilie Dumitrescu a comentat meciul dintre CFR Cluj și FCSB, din Supercupa României, și trage un semnal de alarmă în ceea ce privește jocul roș-albaștrilor.

Fostul internațional a spus din nou că FCSB are probleme pe faza ofensivă, în lipsa lui Dennis Man (transferat la Parma) și a lui Florinel Coman (accidentat până la finalul sezonului) și a cerut mai mult de la doi dintre tinerii roș-albaștrilor: Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan.

„FCSB nu mai este echipa care marca multe goluri! Trebuie să ne obișnuim cu fața aceasta a FCSB-ului. În ultimii 20 de metri adverși, trebuie să vină inteligența de joc a lui Octavian Popescu sau a lui Olimpiu Moruțan. Trebuie să facă mai multe! E îngrijorătoare faza ofensivă la FCSB.

În apărare, FCSB stă bine, dar lipsește viteza de joc. Vine play-off-ul și va avea probleme. S-a văzut asta și cu Universitatea Craiova, s-a văzut și cu Sepsi”, a declarat Ilie Dumitrescu potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, cifre tot mai slabe la FCSB

După un început de sezon excelent, atacantul de 18 ani de la FCSB a avut evoluții tot mai șterse. Octavian Popescu a fost cel mai slab de la FCSB în meciul cu Sepsi, 1-1, conform monitorizării InStat, la fel cum s-a întâmplat și cu CFR, dar și cu Craiova.

 

VIDEO Toni Petrea, antrenor FCSB: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – FCSB:  

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

FCSB a mai pierdut un jucător înainte de play-off » Toni Petrea, îngrijorat: „Era programat să joace”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  16 Aprilie 2021, 09:38
Postat de di.canio pe 16 Aprilie 2021, 09:36

Sica a scăpat? Ca deh e “băiatul lui tata”!

Sica si Toto, doua ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  16 Aprilie 2021, 09:37

mai bine ai avea onoare si ti-ai dat demisia de la Digi si ai disparea din spatiul public. Dupa ce zici ca traficul de droguri de mare risc este "o prostioara". Nu ai ce sa mai cauti in spatiul public. Digi poate are onoare si tine la imagine sa il scoata de pe ecrane pe acest ignorant.

di.canio
di.canio  •  16 Aprilie 2021, 09:36

Sica a scăpat? Ca deh e “băiatul lui tata”!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează