FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 3-1

Ilie Dumitrescu, cucerit de Florinel Coman: „Un lider incontestabil!”

FCSB - Sepsi. Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a lăudat prestația lui Florinel Coman (25 de ani) din meciul contra covăsnenilor. +24   FOTO
FCSB - Sepsi. Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a lăudat prestația lui Florinel Coman (25 de ani) din meciul contra covăsnenilor.

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 23:52 / Actualizat marti, 09 mai 2023 00:09

FCSB - Sepsi. Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a lăudat prestația lui Florinel Coman (25 de ani) din meciul contra covăsnenilor. 

Fostul fotbalist al Stelei a spus despre extrema roș-albaștrilor că este un lider incontestabil. De asemenea, Ilie Dumitrescu a vorbit în termeni laudativi și despre linia de mijloc a celor de la FCSB. 

Cum poate câștiga Farul titlul cu o singură victorie + Scenariul SF prin care CFR ar fi campioană!
TITLU
Cum poate câștiga Farul titlul cu o singură victorie + Scenariul SF prin care CFR ar fi campioană!

Ilie Dumitrescu, după FCSB - Sepsi: „Coman, un lider incontestabil”

„FCSB e o echipă foarte puternică în linia de mijloc. Mă refer la acest triunghi, Șut, Ovidiu Popescu și Olaru mai avansat. Aici cred că a fost superioară FCSB. Florinel Coman e într-o formă foarte bună și face diferența. Apoi, sunt și acești jucători polivalenți. 

Miculescu, număr 9, în locul lui Compagno, a avut un randament foarte bun, chiar dacă nu a avut foarte multe minute în acest sezon. Ce înseamnă să-l ai pe Sorescu. Să joci cu el extremă, apoi să-l retragi în apărare, să-l introduci pe Cordea care apare foarte bine la finalizare. 

E o echipă cu jucători cu calitate în ultimii 20 de metri. În special Coman trece printr-un moment foarte bun și e un lider incontestabil. Dacă el se ridică la un nivel foarte bun și are în spate această linie de mijloc, FCSB arată foarte bine”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Citește și: 

Charalambous, după victoria lui FCSB cu Sepsi: „Știam că va fi greu, că vom suferi. Cred că puteam marca mai mult”

Coman e cu gândul doar la titlu: „Vreau să sărbătorim cu Rapid!” » Cum a răspuns când a fost întrebat: „A fost ceva la Farul - Rapid?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
paolo15
paolo15  •  09 Mai 2023, 12:28
Postat de Sarcastique pe 09 Mai 2023, 08:28

te faci de ras ilie cu "lider" ul coman .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sarcastique
Sarcastique  •  09 Mai 2023, 08:28

te faci de ras ilie cu "lider" ul coman .

beefree
beefree  •  09 Mai 2023, 08:24

Ilie nu intelege ce e ala un lider. Coman e doar un fotbalist la fcsb. Unul cu permis fals.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează