FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Ilie Dumitrescu, discurs tăios la adresa FRF: „Ce contează naționala? Interesele lor sunt importante, Burleanu mai câștigă 2-3 mandate”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 08:51 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 09:40

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a avut o ieșire dură la adresa celor care votează pentru președinția FRF, spunând că Răzvan Burleanu (36) va continua să fie ales chiar dacă echipa națională nu va avea deloc rezultate.

  • Răzvan Burleanu este președinte FRF din martie 2014, când l-a înlocuit pe Mircea Sandu, după 24 de ani de „domnie” ai celui din urmă. La primele alegeri, i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian;
  • În 2018, Burleanu a câștigat un nou mandat, învingându-l din primul tur pe Ionuț Lupescu, principalul contracandidat;
  • Următoarele alegeri vor avea loc în 2022. 

Ilie Dumitrescu este sigur că Răzvan Burleanu nu va avea emoții nici la următorul scrutin, în cazul în care va candida. „Mister” consideră că membrilor care votează nu le pasă de rezultatele echipei naționale din mandatul lui Burleanu, acuzându-i că își văd doar propriile interese.

Ilie Dumitrescu: „Interesele lor sunt cele mai importante, ce contează naționala?”

„Este foarte greu să-l bată cineva pe Burleanu. Dacă ajungem nu în a cincea urnă, ci chiar să nu mai participăm, niciun fel de problemă, nu au niciun fel de stres membrii asociaților care votează. Cei care votează nu au niciun stres că echipa națională nu are niciun rezultat. Vă anunț oficial. 

Și vreo 10-12-15 ani, trebuie să acceptăm lucrul ăsta. Niciun fel de problemă, Burleanu va câștiga încă două-trei mandate. Justin Ștefan spunea un lucru interesant: cei care votează nu au niciun fel de stres, că sunt 3 calificări aproape pierdute. Sperăm să nu fie cea la Mondial. Păi alea sunt cele mai importante, interesele lor. Ce contează echipa națională? Poate să se întâmple orice la nivelul echipei naționale. Ai dreptate, indiferent cine candidează...”, a spus fostul fotbalist, potrivit digisport.ro

3 mandatepoate avea un președinte la șefia FRF, regulă introdusă de Răzvan Burleanu în primii ani de la câștigarea postului. În campanie însă, acesta promisese că va pune o limită de două mandate

Cine a votat la alegerile FRF din 2018

Ilie Dumitrescu, discurs tăios la adresa FRF: „Ce contează naționala? Interesele lor sunt importante, Burleanu mai câștigă 2-3 mandate”

VIDEO. Răzvan Burleanu a anunțat un parteneriat cu UEFA, pe tema discriminării

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Victor Pițurcă, derapaje și jigniri în pauza unei emisiuni TV: „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia e «bulangiu»”

Hagi l-a dat afară pe Mircea Rednic! Comunicatul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
raducanu
raducanu  •  09 Aprilie 2021, 18:25

Liga 1 si liga 2, profesionistii care duc greul au un minim de voturi in comparatie cu ceilalti, incredibil. Sunt de parere ca ar trebui sa aibe minim 50% din voturi. Dar, prin obligatie, toate echipele profesioniste de fotbal sa aibe toate echipele de juniori posibile inscrise in campionate nationale plus minim una de fotbal feminin plus toata infrastructura necesara pt a organiza meciuri de fotbal (stadion, teren cu incalzire care se si foloseste, un mic hotel, terenuri de antrenament inclusiv unul cu teren artificial, nocturna etc). Atunci vom creste.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  09 Aprilie 2021, 16:29

Ilie Dumitrescu e si el un mic mare habarnist ca si multi altii. El nu stie nici ca Burleanu e la al 2-lea mandat si prin statutul federatiei aprobat chiar in primul mandat al lui Burleanu s-a corelat cu normelr UEFA si presedintele nu mai poate beneficia decat de maxim 3 mandate.

kyil
kyil  •  09 Aprilie 2021, 12:45

O aiureala. Ce atatia votanti. Echipele de Liga 1,fiecare un vot,echipele de L2 la fel,liga 3 ,un vot pe serie, ajfuri maxim 5 voturi,cate unu pe regiune, copii si juniori un vot pe regiune ,restul un vot ptr femei,futsal,minifotbal si ce o mai fi. Maxim 55 nu 255. Asa,fiecare si da cu parerea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează