FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Victor Pițurcă, derapaje și jigniri în pauza unei emisiuni TV: „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia e «bulangiu»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 00:09 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 08:09

Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, a participat recent la o emisiune pe Telekom Sport. Ulterior, cei de la televiziune au încărcat pe net programul TV intitulat „Sport Report”, însă au uitat să „taie” și ce s-a înregistrat în pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă!

Un telespectator a înregistrat clipul publicat pe YouTube și ulterior șters de Telekom Sport. Pe Facebook a fost publicat de Sergi Lopez, un cunoscut suporter al celor de la FCSB.

În cele aproximativ 4 minute de discuție surprinse în pauza de publicitate, Pițurcă și Samuilă abordează câteva subiecte realmente frapante: demiterea lui Devis Mangia de la Craiova pentru că ar fi fost homosexual, jigniri în lanț la adresa patronului Craiovei, Mihai Rotaru, și dezvăluiri despre portarul grupării din Bănie, Mirko Pigliacelli. Toate îmbrăcate într-un limbaj grețos, plin de derapaje.

Dialogul dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

  • Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!
  • Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...
     
  • Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!
  • Samuilă: Ce jeg! 
     
  • Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!
  • Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.
     
  • Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)
  • Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 
     
  • Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.
  • Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri... 
     
  • Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!
  • Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.
     
  • Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.
  • Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?
     
  • Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.
  • Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.
     
  • Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!
  • Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

4 lunia stat Pițurcă la CS U Craiova, a preluat echipa pe 1 septembrie 2019, a demisionat pe 4 ianuarie 2020

6 victoriia obținut Craiova cu Piți în cele 14 etape de campionat, în restul partidelor a pierdut de 5 ori, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate

TelekomSport și Silviu Tudor Samuilă au prezentat scuze publice

Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip - TelekomSport

”Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. 

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. 

Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!” - Silviu Tudor Samuilă

Citește mai multe știri din Liga 1:

Hagi l-a dat afară pe Mircea Rednic! Comunicatul clubului

Victor Pițurcă a ales fotbalistul numărul 1 din România: „Moruțan dă mai bine comercial, dar altul este cel mai bun”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (139)
366730514084299
Radu Badea  •  12 Aprilie 2021, 19:22

Telekom a facut publica o discutie privată!..Telekom sa fie boicotată de oamenii din sport!

582536685595211
Ionel Tanasoiu  •  11 Aprilie 2021, 12:24

Ce tare! lasnd la o parte limbajul, Piturca, are dreptate.

sibelius
sibelius  •  11 Aprilie 2021, 11:06
Postat de dodo001 pe 09 Aprilie 2021, 17:32

Preferam lipsa de logica si pe Piturca antrenor a unei Nationale calificate la Euro sau Mondiale. E clar ca e antrenor bun. De aceea nu accepta orice. Bine face! Asa e si Petrescu, probabil si Sumudica. De aceea au rezultate, dar si ceva in spatele lor. Experienta unor meciuri tare din locul de unde nu indraznim nici macar sa ne uitam.

Nu am spus niciodata ca Piturca e antrenor slab. Nici ca ar avea un caracter diferit. Sunt toti o apa si-un pamant.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează
Close