FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct la TV: „Cum să ieși din casă? Să-i ducă la închisoare în cătușe” + cum își ocupă timpul liber

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 07:30

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația din România cauzată de pandemia de coronavirus și a avut o răbufnire în direct la TV.

Fostul internațional i-a criticat dur pe românii care nu respectă deciziile Guvernului și nu stau în carantină, cerând să fie aplicate măsuri mai dure. 

Cât contează disciplina, sistemul medical şi spiritul civic în lupta cu coronavirusul? De ce stau 3 țări atât de bine într-un clasament negru

„În Rusia de ce nu sunt multe cazuri? Pentru că au luat măsuri dure! Dacă se cineva iese pe strada în perioada acestei interdicții, îl duc direct la închisoare. Cinci ani stă la închisoare! Așa trebuie și la noi! Cum să ieși din casa? Aș vota să se impună starea de urgență și să-i ducă la închisoare în catușe! Să fie totul filmat!

Adică mă duc la spa acum? Ce să fac? Eu nu ies din casă decât pentru a merge la supermarket, la farmacie și ca să vin la emisiune. Stau în grădină și tai iarba.. Dar acum s-a stricat mașina și am comandat alta, online. Să vedem când vine. Înainte de Revoluție trebuia să ai relații ca să cumperi zahar și pâine, iar acum trebuie să ai relații importante ca să cumperi mască de protecție și spirt”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

95 de cazuride coronavirus au fost confirmate până acum în România

Citește și: 

HARTA DE COD ROȘU: Situația la zi în fotbalul european: 43 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Coronavirusul schimbă formatul în Liga 1 » Scenariul total neașteptat: „E o premieră ce spun, dar ne gândim la varianta asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  14 Martie 2020, 18:06

ILIE RABUFNESTE,ISI DA CU PAREREA,INSA EL IESE LA SUPERMARKET,FARMACIE SI SA VINA BINEINTELES LA EMISIUNE...NICI NU SE MAI PUNE PROBLEMA DE SPA,CAT DESPRE POTENTIALA SA ABSENTA DE LA EMISIUNE,NICI NU INCAPE DISCUTIE,CHIAR DACA PRACTIC IN MOMENTUL DE FATA S AU SISTAT MAI TOATE INTRECERILE SPORTIVE...EL E ACOLO,MOT,PE METEREZE,DE FAPT TIPUL ACESTA DE EMISIUNI AU FOST INVENTATE SPECIAL CA INDIVIZI GEN ILIE SA SI EXPUNA PLATITUDINILE,CA DE ANTRENORAT NE A CONVINS OMUL CE POATE,ADICA,ZERO,NIMIC,TABULA RASA...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  14 Martie 2020, 15:17
Postat de cpt.ahab pe 14 Martie 2020, 12:20

Vorbești numai prostii. Nici nu se putea altfel. Mai aveți curajul să deschideți gura, după ce ne-ați procopsit cu cei mai ireponsabili conducători din istorie?! Cum să vii, bă, senator penelist, stiindu-te suspect de coronavirus, să te întâlnești cu membrii guvernului sau să participi la petrecere de 8 martie cu sute de femei?! Cum să-l numești, Haos, a treia oară prim-ministru pe Orban, când CCR-ul ți-a spus că nu-i ok și atunci când ai făcut-o a doua oară?! Cum să apari, Orban, în fața ziariștilor să spui că pleci la autoizolare, când puteai să dai deja comunicatul de acasă?! Dacă nu era Arafat, așa cum e el, cu defectele lui, România era și mai rău de acum. A zis-o și guru-l vostru, CTP: adevăratul prim-ministru și președinte a fost Arafat, zilele astea! Pe voi nu vă mai face bine nimic! ***!

Ala a fost decorator cu ordinul. Hei rup

ovidiu2019
ovidiu2019  •  14 Martie 2020, 14:16

2020, Moflea tot pe GSP cu zece conturi... E iremediabila vindecarea ta, sarb *** ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează