FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul care l-a adus pe Duckadam la FCSB îl pune la zid pe Becali: „De asta nu mai e iubită echipa, Gigi!”

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB +49   FOTO
Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 08:58

Ilie Dumitrescu a vorbit despre plecarea lui Helmuth Duckadam de la FCSB și l-a criticat pe patronul Gigi Becali pentru că i-a acceptat demisia fostului președinte de imagine.

  • Duckadam a anunțat ieri, cu 30 de minute înainte de startul derby-ului CFR Cluj - FCSB, că pleacă de la echipa roș-albastră, după 10 ani petrecuți într-o funcție onorifică în cadrul clubului lui Gigi Becali (Detalii AICI)

Helmuth Duckadam a venit la FCSB în vara lui 2010, la cererea lui Ilie Dumitrescu, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor. Acum, fostul tehnician l-a criticat pe Gigi Becali pentru că eroul de la Sevilla nu mai e în club.

„Este greşeală de strategie din partea clubului! E clar, 100%! Spun asta pentru că au fost momente în care în cupele europene, la dineuri sau prânzuri oficiale, contează foarte mult să ai o persoană în plus. Ceea ce a realizat Duckadam în activitatea lui ca jucător îl face să fie o figură extrem de importantă. De asta s-a ajuns să nu mai fie iubită această echipă de foarte mulţi fani. 

Au fost greşeli în timp în zona asta, în ceea ce privește legendele și jucătorii importanţi. S-a ajuns ca un număr mare de suporteri să nu mai fie lângă echipă! Dar asta e strategia lui Becali, e clubul lui. Așa gândește”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Omul care l-a adus pe Duckadam la FCSB îl pune la zid pe Becali: „De asta nu mai e iubită echipa, Gigi!”
Duckadam și Dumitrescu, în 2010

Palmaresul lui Helmut Duckadam la Steaua

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul"

FOTO. Imagini spectaculoase din CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Citește mai multe știri despre demisia lui Duckadam de la FCSB:

Prima izbucnire a lui Bogdan Vintilă din mandatul de la FCSB: „A fost doar la televizor, nu alături de noi!”

Gigi Becali, mesaj dur după plecarea lui Duckadam de la FCSB: „Nici nu știu când vine la club. Ce să fac cu personalitățile?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cordell.hull
cordell.hull  •  15 Iunie 2020, 18:04
Postat de Baba Daniel pe 15 Iunie 2020, 14:10

Gigi sunal pe helmut era unicul ce avea imaginea intacta helmut a fost scutul tau inpotriva glorilor steliste nu te zgarci la cateva mi de euro o sa se intoarca inpotriva ta

Tie teama ai?... chiar are motive... e clar

608079056649137
Baba Daniel  •  15 Iunie 2020, 14:10

Gigi sunal pe helmut era unicul ce avea imaginea intacta helmut a fost scutul tau inpotriva glorilor steliste nu te zgarci la cateva mi de euro o sa se intoarca inpotriva ta

farasportincazarma
farasportincazarma  •  15 Iunie 2020, 12:01

Inca o greseala din lungul sir facut de Jiji la Steaua. Asta este o adevarata "ciobaneasca"!! impardonabila. Nu poti sa il indepartezi pe Dukadam din ratiuni de economie si tu sa arunci cu banii in Iftimie si Hagi (pt petarde de jucatori). Ce inseamna salariul lui Dukadam pentru o echipa ca Steaua, evident nimic, dar Jiji dovedeste, din nou, ca are o maniera rudimentara, feudala, de conducere a Stelei. Asta nu inseamna ca din nemultumire pentru prostiile "ciobanesti" trebuie sa parasim Steaua si sa ne baricadam si noi, suporterii adevarati, in Cazemata Stalinista a Armatei-CSA, cerand pomana de la stat fotbal militarizat. Asta nu se mai poate in 2020 in nicio tara UE, deci nici in Romania, chiar daca ratacitii mai insista si spera!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close