FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Ilie Dumitrescu îl ironizează pe Dică: "Ce să înțeleg? Că a fost un plan?"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 09:39

FCSB a câștigat meciul de la Poli Iași, scor 2-1, roș-albaștrii reușind o repriză secundă foarte bună, deși aceștia au fost acuzați în repetate rânduri că nu stau bine la capitolul condiție fizică.

Ilie Dumitrescu, unul dintre oamenii care au spus de-a lungul timpului că jucătorii FCSB nu sunt pregătiți fizic, l-a ironizat pe Dică.

”Acum o lună, o lună și ceva, un lucru era evident. Steaua juca foarte bine în prima repriză. Juca foarte bine, un joc în viteză, foarte bine elaborat, cu acțiuni, cu o dinamică foarte bună de joc. Numai că, după minutul 60 erau ceva probleme. Și la acel moment am pus niște întrebări, am semnalat problema.

E adevărat, au fost probleme de efectiv sezonul acesta la Steaua. Este pentru prima dată când un antrenor se confruntă cu astfel de probleme. La un moment dat erau 6 sau 7 jucători titulari cu diverse probleme. Problemele de la genunchi și glezne nu pot fi puse pe pregătire, dar leziunile fibrilare de acolo apar. La Iași, am văzut o reacție foarte bună a echipei în repriza a doua, ceea ce poate înseamna că echipa a crescut.

Ce să înțeleg? Că a fost un plan ca echipa să ajungă după 13 sau 14 etape la un ritm foarte bun? Ce cifre îmi dădea mie Dică în trecut cu 117, 118 kilometri... Depinde și în ce ritm faci kilometrii ăștia. Dacă-i faci în 2/4 nu bați pe nimeni. Dar, acum mi-a plăcut echipa în repriza a doua și am puterea să o spun. Bravo, felicitări, dar trebuie să vedem că echipa aceasta va crește”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
lake1001
lake1001  •  30 Noiembrie 2018, 02:42

S-a inşelat domnul Dinu......Iliuţă cunoste maxim 40 de cuvinte, cu tot cu numele si prenumele lui....deci, 38 in toatal......+ 3 cuvinte in engleza si 5 in spaniola.......

lake1001
lake1001  •  30 Noiembrie 2018, 02:37
Postat de Alexandru Chis pe 29 Noiembrie 2018, 12:13

Iliuta, tu esti principalul vinovat care il zapaceste pe Becali prin desele tale "talente" de a te considera un mare analist si sfatuitor de taina! Mai lasa-l pe Dica in pace si nu mai incerca sa dai tu directive pe care acest "gascan" de Becali le inghite pe nemestecate, zapacind la randul sau echipa. De ce nu ai curaj sa-i dai sfaturi si lui Hagi? L-ai gasit pe gugustiucul asta de la FCSB si tulburi apele, erijandu-te in mare specialist in analize.

Iliuţă e platit ptr asta......

chromophobia
chromophobia  •  29 Noiembrie 2018, 13:51
Postat de dinamo_fan pe 29 Noiembrie 2018, 11:16

asta e Romania, tara unde specialistii de platou care nu antreneaza pe nicaieri isi permit sa ironizeze pe aia care isi castiga painea din antrenorat. Dica, asa cum e el, se sterge la fund cu Dumitrescu atunci cand vine vorba de antrenorat. Sa mearga marele specilist si sa antrenze pe cineva, sa vedem ce stie. Atunci sa vedeti ironie.

Corect.Singurul care are dreptul sa vorbeasca despre orice si oricine din fotbal e Dinu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează