Comentarii (4)
Budica Stancu  •  03 Iulie 2020, 10:46

Ilie ar rebui sa-l conviga pe Man ,pe care stiu ca-l apreciaza foarte mult , ca de altfel si eu ,dar ,Man nu se antreneaza cu gandul ca ;''daca nu stiu sa dau cu dreptul in minge , la antrenament asta fac!Ma antrenez sa sutez cu dreptul din orice pozitie fixa sau in viteza .Evident, sa si pun stop, sau sa dau o pasa ,la fel cum dau cu stangul!''Asta trebuie sa faca Man!Si mai e ceva!LOVITURA DE CAP!EXERCITIU PERMANENT! Succes!

persanu  •  02 Iulie 2020, 22:28

As avea nevoie de mai multe comentarii ca să scriu numele pe care Ilie Dumitrescu ii vedea fotbaliști foarte buni. As putea începe cu Fabrinni :)))))))))))))))))))))))))) O nuca tare în agenda lui Ilie Dumitrescu. Ce ușor se aruncă cu vorbe la tv în privința aprecierilor de fotbaliștii ligii 1. Când ii aud pe marii specialiști ma pufnește râsul. Are dreptate mare Becali, o sa o mai zic de 100 de ori, când zice ca de ce sa lase echipa pe mana specialiștilor, nu vedeți unde au ajuns marile echipe de tradiție cu specialiști???????? Ilie pentru naivi pare un ferguson sau dacă ma duc prea sus, il cam copie pe olaroiu, dar nui sta bine deloc. Ala a făcut performanta ca antrenor pe teren iar Ilie ca antrenor și specialist are performanta doar în platou. :))))

gicab  •  02 Iulie 2020, 22:00

Hahaha... pai di Vintilă cum ar putea face sa joace cu el?

valiza.epo  •  02 Iulie 2020, 21:35

Poate e un tanar de viitor. Dar a jucat bine doar cu Dinamo. Ceea ce nu e deloc edificator. Oricum, viitorul lui nu poate fi la fcsb.

Comentează