FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 0-1

GAZ METAN - FCSB 0-1. Ilie Dumitrescu, laude pentru un jucător de la FCSB: „Nu i s-a dat încredere ca lui Man, Coman și Tănase”

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 09:04 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 10:03

FCSB a câștigat al doilea meci din mandatul lui Toni Petrea, 1-0 cu Gaz Metan, grație golului marcat de Ionuț Vână. 

Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, a analizat prestația vedetelor de la FCSB și l-a remarcat pe Olimpiu Moruțan, despre care crede că va avea rezultate bune la România U21 sub comanda lui Adi Mutu. 

„El a fost activ. Când va fi titular și când va avea o reușită, atunci o să vezi acțiuni individuale foarte bune. Mie mi-a plăcut cum a respectat indicațiile tactice. Eu, ca antrenor, imediat îmi dau seama când respectă indicațiile și cum s-a lucrat în zona asta. A fost în joc. Nu a avut reușite în ultimii 20 de metri, dar a fost în joc. 

Moruțan e un jucător talentat, are calitate și cu siguranță va ajunge la un nivel foarte bun. O să îl vedeți la U21, unde i se va da încredere. Încă nu e lider în echipă pentru că nu i s-a dat încredere ca lui Man, Coman și Tănase, care, chiar dacă au avut momente mai puțin bune, au fost titulari”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

VIDEO Toni Petrea: „Pe alocuri am avut probleme”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu, impresionat de Toni Petrea: „E un suflu nou” + „Vînă a fost omul meciului”

New FCSB » Recordul impresionant atins de roș-albaștri: nimeni n-a mai reușit asta în Liga 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Iulie 2020, 14:07

Orice com,mentariu. pentru orice gazetar demn si cu cploana verticala. ar trebui sa inceapa ca meciul acesta este unui aranjat de o eroare - de neinteles- a fluierasului Fesnic. La 0-0 a fost un penalty,...jenent de clar, facut de miron, pe care Fesnic ” s-a facut” ca nu l-a vazut. Restul se incadreaza la capitolul ”vorne goale” iar a mai si remarca pe cineva de la FCSB este si mai jenant. GSP ar trebui sa isi ceara scuze cititorilor, pentru un party pris...penibil !

107991897552266
Piramidon Quijote  •  26 Iulie 2020, 12:25
Postat de farasportincazarma pe 26 Iulie 2020, 12:17

Pierdere de timp ***, suporteri devotati ai facaturilor de stat, fie de partid (rapid PSD sect.1, craiolguta, etc), fie militarizate (FC kaki2017). Cantități neimportante, sunt prea putini, nesemnificativi, comparativ cu noi steliștii care suntem 52%. Nu mai pierdeți timpul cu pitifelnicii!

farasportincazarma , dar cusportinstaul ... Luțule , vrea STĂPÂNUL o șaorma ...

107991897552266
Piramidon Quijote  •  26 Iulie 2020, 12:21
Postat de emil1986 pe 26 Iulie 2020, 11:41

Piramidon Quijote esti la fel de prost ca si 1valeri.gazzaev, daca nu cumva sunteti una si aceeasi persoana! La fel iti spunsi tie, vai de cei care te-au conceput!

Am și eu o întrebare la stupidul care ești . Ai mustață ? Ești Mustață ? Ai fost la Rahova ? Mă rog , sunt mai multe întrebări , dar poate pricepi și tu măcar una ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează