FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ilie Dumitrescu se ia de Cortacero, dar le dă o veste bună fanilor lui Dinamo: „Asta se va întâmpla până miercuri! Am mesaj pe telefon”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 09:27 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 10:56

Ilie Dumitrescu a analizat situația de la Dinamo și se declară nemulțumit de cum gestionează Pablo Cortacero clubul.

Fostul internațional l-a criticat pe finanțatorul spaniol al „câinilor”, dar spune că are informații că în următoarele zile va intra o parte din bani.

„Mi-aș dori extrem de mult să cred în acest proiect și să se rezolve situația financiară. Dar mi-e greu să mai cred asta! N-am văzut la niciun club important, nici din țară, nici din străinătate, așa ceva. Neluțu Varga, de exemplu, a preluat clubul, a dat niște bani, a plătit datorii și apoi a avut rezultate la CFR Cluj. E doar un exemplu din țară. Și mai sunt. În perioada Negoiță, echipa avea stabilitate financiară și salariile erau la zi.

Nu pot să cred că vii și preiei o societate, apoi deja te duci în datorii către terți în câteva luni. Au apărut zvonuri de astea, pe piață, că au ajuns băieții ăștia să ceară bani cu un anumit interes, că nu pot să folosesc cuvântul (n.r- camătă). Există un tip de adevăr în zona asta de a lua niște bani din altă parte. 

Dar am un mesaj pe telefon că există OP-uri (n.r.- ordin de plată) și că banii vor intra până miercuri, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Dinamo se pregătește de plecarea lui Cosmin Contra

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Până să plece, Contra a dat lovitura! Câți bani a încasat „Guriță” de când a venit la Dinamo

Cazul straniu al negocierilor dintre Cortacero şi Negoiță la Dinamo: de ce a preluat spaniolul o companie care produce „rachete spațiale, mături și vinde cămile”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (33)
creeperno
creeperno  •  16 Noiembrie 2020, 22:56

O veste minunata din partea lui Sir Ilie Dumitrescu

kordell
kordell  •  16 Noiembrie 2020, 15:59

Multumim pentru analiza Mister :)))

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  16 Noiembrie 2020, 14:08
Postat de samertx pe 16 Noiembrie 2020, 14:04

Sora mai mare a Alinuței! :))

Unde fuseși / lipsiși în ultima jumătate de oră?!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează