FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

Ilie Dumitrescu l-a luat serios la ochi pe Dică: "De acum încolo, numai așa îi spun!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 09:58

Ilie Dumitrescu nu-l lasă deloc să respire pe Nicolae Dică. După ce în cursul zilei de ieri l-a ironizat pe antrenorul FCSB, aseară, după meciul câștigat de FCSB cu Dunărea Călărași, scor 2-0, Dumitrescu a avut o nouă reacție la adresa tehnicianului stelist.

"De acum înainte îi spun numai «Nick». Dacă jucătorii așa îl strigă, așa îi spun și eu. Dacă îl deranjează, o să îi spun iar Dică.

Hai să vă spun ce cred eu că a încercat să facă el cu Gnohere în locul lui Tănase. A încercat iar să joace cu doi atacanți, cum a făcut și cu Botoșaniul și nu a mers. A avut imediat reacție, când a văzut că nu merge și l-a băgat pe Moruțan în locul lui Rusescu", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a continuat apoi și a lăudat jocul celor de la FCSB din prima repriză: "Mie mi-a plăcut foarte mult prima repriză. A jucat avansat, a încercat să facă pressing sus. Asta a și costat-o, pentru că Man și Coman stau între linii. Chiar dacă ei sunt uneori statici, surprind, pentru că stau foarte avansați. În afară de cele două goluri înscrise, Steaua și-a creat și alte faze și putea să mai înscrie. M-a surprins schimbarea lui Tănase, pentru că și el jucase foarte bine".

Dică a încercat să explice de ce l-a schimbat la pauză pe Florin Tănase cu Harlem Gnohere: "L-am schimbat la pauză pe Tase pentru că era nevoie de un jucător mai masiv, care să țină de minge. Voiam să urcăm mai sus și asta a fost decizia mea. Dar mă bucur pentru Tănase că a marcat, sper să o țină tot așa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  24 Septembrie 2018, 10:47

ba saracu...........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează