FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, fermecat de unul dintre jucătorii transferați recent de FCSB: „E cel mai bun din România”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 09:29 / Actualizat duminica, 14 august 2022 09:48

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare internațional român, îl laudă pe Vadim Rață, jucătorul transferat de FCSB de la Voluntari în această vară.

Fostul atacant al Stelei consideră că internaționalul moldovean este cel mai bun mijlocaș din Liga 1.

Rață este al 9-lea transfer al celor de la FCSB în această vară, Gigi Becali plătind 300.000 de euro celor de la Voluntari.

Mihai Stoica a remarcat un jucător de la Rapid după înfrângerea cu Petrolul: „E în forma carierei!”
PETROLUL - RAPID 1-0
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la Rapid după înfrângerea cu Petrolul: „E în forma carierei!”

Ilie Dumitrescu: „Rață e cel mai bun mijlocaș din Români”

„Vadim Rață este cel mai bun mijlocaș din România. Joacă un fotbal total. Are experiență, este o certitudine pentru campionatul nostru. Rață apare foarte bine și la finalizare, poate juca și în poziția de inter, depinde de sistem.

Dar, cum spuneam e foarte important pentru că el caută spațiile, știe să apară la finalizare, ceea ce, pentru o echipă ofensivă, cum este FCSB, este foarte bine.

Este și creativ, scoate adversarul din joc, pasează foarte bine. Și mai are ceva. Are acea liniște în joc, pe care nu o au foarte mulți jucători”, a declarat Ilie Dumitrescu potrivit Digi Sport.

Vadim Rață: „Cel mai important moment al carierei mele”

„De când am venit în România, am făcut pași mici, dar corecți. Sunt bucuros că am atras atenția celor de la FCSB. Mă bucur că sunt aici. Nu sunt surprins, știam de acum 5 zile că sunt interesați de mine. Uite că s-a făcut. Am avut emoții foarte mari, le am și acum.

E un club important în România, e ceva important și pentru cariera mea de fotbalist, un pas foarte mare. Sper să fac față și să aduc un plus echipei. Da, e cel mai important moment al carierei mele, cel mai important pas. Nu am de ce să-mi fie frică de ceva.

M-aș teme doar de o nereușită, vreau foarte mult să-mi reușească acest lucru. Știți cum e când te muți la un club nou, tot timpul apare ceva. Cum te încadrezi în colectiv, până te acomodezi. Am văzut că sunt băieți buni aici, am făcut primul antrenament azi și mi s-a părut că l-am făcut bine”, a declarat Vadim Rață în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și alte știri din Liga 1:

Tamaș, genial după victoria cu Rapid: „Să vă explic eu ceva” + Reacție din studio: „Hai, mă, că e prea bun!”

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica în Petrolul - Rapid 1-0: „Luați evoluția lui și o sa vedeți de ce a câștigat Petrolul. A dat totul până la epuizare!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
istet10
istet10  •  14 August 2022, 19:42
Postat de elgabri pe 14 August 2022, 12:43

Dute ma Ilie si ti bate coasa ;)) Va spun eu ca cel mai bun mijlocas dina liga 1 e Boateng de la CFR restul sunt povesti de adormit audienta, nu mai cereti parerea unor amatori !

"Dute" ?

elgabri
elgabri  •  14 August 2022, 12:43

Dute ma Ilie si ti bate coasa ;)) Va spun eu ca cel mai bun mijlocas dina liga 1 e Boateng de la CFR restul sunt povesti de adormit audienta, nu mai cereti parerea unor amatori !

sictir
sictir  •  14 August 2022, 12:10
Postat de popescu.dzn pe 14 August 2022, 11:51

Vai vai vai, ce inteligenta :)))) dai pe-afara. Nu trebuie sa fii deștept sa înțelegi ca dacă aduci Ziariști de la top 3 publicații sportive din Europa tot de Fcsb vor scrie, ca asta produce audiența. Pentru ca are cei mai mulți fani si implicit hateri care ajuta la promovarea clubului. De Rapid ce sa spui? Are si el suporteri dar nu prea stau in online, performante nu prea. Au scos si ei capul in lume cu sfert de UEFA si tot FCSB ( Steaua ) i-au potolit

Iosif, cei mai multi oameni isi traiesc viata altfel, nu ca tine, in online, creand diversiune si ura. Probabil ca pe la 70 de ani te vei maturiza si vei realiza ca ai fost un prost atatea decenii, dar va fi prea tarziu. Succes!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează