FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 1-0

VIDEO Tamaș, spumos după victoria cu Rapid: „Să vă explic eu ceva” + Reacție din studio: „Hai, mă, că e prea bun!”

Gabi Tamaș +21   FOTO
Gabi Tamaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 23:59 / Actualizat duminica, 14 august 2022 10:36

Petrolul a câștigat cu Rapid, scor 1-0, într-un meci din etapa #5 din Liga 1. Gabi Tamaș, fundașul „lupilor galbeni”, a vorbit despre tactica defensivă a echipei și a răspuns criticilor.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, și Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, au acuzat tactica defensivă a celor de la Petrolul și i-au acuzat pe ploieșteni de „anti-fotbal”

Mutu, frustrat de strategia Petrolului: „Se apără cu 10 oameni înaintea careului... Eu văd altfel fotbalul!”
Petrolul - Rapid 1-0
Mutu, frustrat de strategia Petrolului: „Se apără cu 10 oameni înaintea careului... Eu văd altfel fotbalul!”

Gabi Tamaș: „Mai bine joc anti-fotbal și câștig”

„Am jucat multe derby-uri la viața mea. Am aflat că e primul derby din România. S-a văzut și în tribune. Chiar le-am spus colegilor că am avut emoții”, a spus Tamaș la începutul interviului, la emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport.

Apoi, fundașul central a avut un mesaj pentru cei care au acuzat Petrolul de anti-fotbal.

Să vă explic eu ceva. Punctele sunt la noi. În play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu fotbal, cu anti-fotbal, CFR a câștigat campionatul 5 ani la rând. 

Am jucat primele 2 etape extraordinar și am pierdut. Mai bine joc anti-fotbal și câștig. Eu nu am venit aici să retrogradez. Am vorbit și cu Gicu, a venit aici să marcheze”, a spus Gabi Tamaș. 

Stoperul a părăsit apoi interviul, fără să mai răspundă la alte întrebări ale reporterilor prezenți la stadion. 

Moldovan a scăpat mingea în poartă
+17 FOTO

MM Stoica: „Tot ce face Gabi e memorabil”

MM Stoica, managerul de la FCSB, a fost impresionat de discursul lui Tamaș de la finalul meciului cu Rapid.

„Hai, mă, că e prea bun! Tot ce face Gabi e memorabil. Chiar e bun pe interviuri, și fotbalist bun. One of a kind (n.r. „unic”, în engleză). Senzațional!”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

VIDEO Grozav a marcat singurul gol al partidei Petrolul - Rapid, după o gafă uriașă a lui Moldovan

Citește și:

Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul, aprinzând torțe și fumigene

A marcat primul gol în Liga 1, dar nu l-a impresionat pe MM Stoica: „Pare că îi lipsește ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
johny2003
johny2003  •  16 August 2022, 08:40
Postat de francescoli1974 pe 14 August 2022, 17:11

Tamaș peste Săpun, mă faceți să râd cu lacrimi! Păi Tamaș a jucat vreodată la FC Porto și a câștigat Cupa UEFA?!Nu, ăla era Sapunaru, Tamaș era un globetrotter,a făcut câteva dușuri pe la Auxerre,Spartak Moscova,Celta,Doncaster,Galata,etc,oricum foarte multe echipe schimbate in carieră,peste 20.In rest ,un fotbalist decent spre bun.

Ride ca rizi de tine! A fost odata ca-n povesti.... Referitor strict la meciul in cauza, da Tamas a fost peste Sapun! Dovada? Tamas a cistigat iar Sapun s-a innecat...in lacrimi de frustrare! Asa ca Frustratule ia-te de mina cu Golanul sapunaru si poate gasiti si o funie, ca Sapun aveti! )))))

grigs1981
grigs1981  •  14 August 2022, 20:36

Ca rapidist am fost dezamagit...nu de rezultat!Bravo Petrolul!Asa a jucat si RAPID in unele meciuri sezonul trecut...si a castigat!DAR,sa ma ierte Tamas,MM si alti priceputi la mistouri,unde a fost fotbalul?A fost"derby" ca in liga a 4-a din Franta!Cu astfel de fotbal,din partea ambelor echipe,ne facem de cacao in Europa!!!Bai,Tamas,glumetule,desteptule,cu tine si echipele tale in play-off ne bat cei din Andorra de nu stii cum te cheama!Fotbalul"defensiv","organizat"in aparare si asa mai departe ne-au adus de rasul curcilor europene!"Interesul"din campionatul intern,dauneaza comportarii noastre in Europa...dar asta e,radem unii de altii pe plan intern si cand obtinem victorii intamplatoare...din cel mai slab posibil fotbal...

oskforever
oskforever  •  14 August 2022, 18:53

rapid daca ia un portar de liga 1 are sansa la play off

Vezi toate comentariile (34)
Comentează