FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ilie Dumitrescu demontează prima versiune din divorțul Rădoi - Craiova: „A fost premeditat!”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 10:02 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 10:58

Ilie Dumitrescu (53 de ani) este de părere că Mirel Rădoi (41 de ani) și-a premeditat plecarea de la CS Universitatea Craiova. 

Fostul mare internațional crede că Mirel Rădoi se gândea de ceva vreme să renunțe la banca tehnică a oltenilor, decizia acestuia de a demisiona nefiind una luată în câteva minute, așa cum a lăsat de înțeles fostul căpitan al Stelei după eliminarea din Cupă, 1-2 cu FC Argeș. 

Rădoi pleacă, Rotaru anunță 4 transferuri: „Unul a jucat acum, la Mondial. Pentru alți 2 am făcut oferte”
CSU CRAIOVA
Rădoi pleacă, Rotaru anunță 4 transferuri: „Unul a jucat acum, la Mondial. Pentru alți 2 am făcut oferte”

Ilie Dumitrescu: „Cred că Rădoi pregătea tot ce s-a întâmplat”

„Am spus-o, cred că trebuia sa se meargă pe continuitate. Dacă Rădoi a luat decizia asta, sunt lucruri de care nu putem să ne dăm seama. Când ieși pe post și spui «Problemele sunt din interior», înseamnă probleme cu cei din conducere și din vestiar.

Când nu mai poți să gestionezi situația și îți dai demisia... cred că Rădoi pregătea tot ce s-a întâmplat. A fost premeditat! Nu cred că s-a răzgândit în câteva minute. Ce înseamnă asta? Nu cred că s-a implicat domnul Rotaru. Nu s-a întâmplat cu niciun antrenor.

Rădoi nu s-a mai simțit confortabil nici în vestiar, nici în relația cu conducerea", a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Mirel Rădoi: „Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam”

La flash-interviul acordat televiziunilor, de după meciul cu FC Argeș, din Cupa României Betano, Mirel Rădoi a lansat un atac asupra conducerii, dar a spus că va continua la CS Universitatea Craiova. La scurt timp, s-a răzgândit și a transmis că va demisiona. A făcut anunțul la zona mixtă, în timp ce se îndrepta spre conferința de presă. Nu apucase să își anunțe jucătorii.

„Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! 

Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a explicat Mirel Rădoi, după FC Argeș - CSU Craiova, scor 2-1. 

VIDEO. Mirel Rădoi a demisionat de la CSU Craiova

Citește și:

Gică Hagi, criză de nervi în direct la TV! A venit urlând la interviu: „Ce vreți să facem?! Mie asta mi s-a comunicat!”

Consens MM - Vochin în studio, după ce a făcut jucătorul dorit de Becali: „Trebuie amendat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iuflo
iuflo  •  08 Decembrie 2022, 12:31

incep sa realizez ca rotaru e becali 2!! - cartu e precum meme, adica paraziti penibili pe viata!!! - antrenorii se schimba ca la ruleta!! - performante=0!! - vin toti resapatii si diletantii pe post de mari jucatori!! - azi vin maine pleaca pe bani... negri ca prea e dubioasa fiecare tranzactie!!! - si la fcsb si la universitatea sosesc doar antrenori facuti in pauza de tigare, fara nici o scoala (licenta pro?!??!?) si fara nici o minima experienta si saracii suporteri inca spera ca fraierii.....

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Decembrie 2022, 12:08

...a gandit profund I.d. cel mai slab analist posibil din Ro ...cand incepe el sa vorbeasca eu sting televizorul ...

csaba
csaba  •  08 Decembrie 2022, 11:46

Cauzele plecării lui Rădoi era previzibilă, când jucătorii nu te vor pleacă antrenorul, e cel mai ieftin pentru orice echipă!¡

Vezi toate comentariile (6)
Comentează