FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-0

Ilie Dumitrescu a numit omul meciului Rapid - Sepsi: „E bun, ce să mai?”

Ilie Dumitrescu +16   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 07:13 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 09:50

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Roland Niczuly (27 de ani), portarul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, după remiza obținută de covăsneni pe terenul Rapidului, vineri seară, în play-off-ul Superligii. 

Fostul fotbalist al Stelei crede că goalkpeer-ul ardelenilor a fost omul meciului, grație mai multor intervenții decisive avute în fața jucătorilor pregătiți de Adrian Mutu. 

Adrian Mutu confirmă discuțiile cu Arsenal și îi răspunde lui MM Stoica: „Prostii mari”
RAPID - SEPSI 0-0
Adrian Mutu confirmă discuțiile cu Arsenal și îi răspunde lui MM Stoica: „Prostii mari”

Ilie Dumitrescu, laude pentru Ronald Niczuly, după Rapid - Sepsi: „E un portar bun, ce să mai?”

„Pănoiu a intrat foarte bine, la fel și Ioniță, au fost câteva situații importante de gol. A fost și Niczuly într-o seară foarte bună, de aia este omul meciului. A avut două intervenții la colț, la șuturile lui Pănoiu, foarte bun. 

E un portar bun, ce să mai?”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

Roland Niczuly, după Rapid - Sepsi: „Înseamnă foarte mult pentru noi că nu am luat gol”

„Știam că Rapidul caută revanșa după meciul de la Constanța, dar cred că am reușit să le punem și noi probleme. A doua repriză cred că au preluat ei controlul, dar acest 0-0 este un rezultat pozitiv pentru noi. Înseamnă foarte mult pentru noi că nu am luat gol și ne dă încredere pe viitor. 

Prima repriză cred că am controlat-o noi, dar în a doua ei au dominat. Cred că ei nu sunt mulțumiți cu acest rezultat. Mă bucur că am reușit să păstrez poarta intactă, acest lucru înseamnă foarte mult pentru un portar. 

Normal că ne dorim o victorie, victoriile aduc victorii, dar și moral. Pe 24 (n.r.- mai, finala Cupei cu U Cluj) ne așteaptă meciul sezonului și trebuie să ne pregătim pentru ce urmează. Ne dorim să facem puncte și în play-off, atât am putut în acest play-off.

În acest sezon am avut meciuri în care am marcat foarte mult. În play-off, echipele sunt mult mai închegate”, a declarat Roland Niczuly, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Giuleștiul i-a cântat lui Rică Răducanu de ziua sa. Imagini cu atmosfera de la Rapid - Sepsi

Citește și: 

A fost pe Giulești și a făcut analiza meciului: „Mutu a demonstrat asta”

Conducătorul lui FCU Craiova, întrebat direct de Costin Ștucan: „Vindeți tricouri cu 800 de fani în tribună?” » Contraofensiva clubului lui Mititelu + informații din interior

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  13 Mai 2023, 10:35

P.S. in timp ce fotbalul românesc investeste prost in jucatori fara potential real,altii CONSTRUIESC JUCATORI acordând procesului de selectie toată atentia cuvenită. Pe scurt în era in care unii construiesc zgârie nori ( de exemplu Donnaruma) fotbalul românesc construieste colibe de chirpici ( Niczuli) pe care noi ,,nepriceputii" sa-i privim drept mastodonti. Absolut jenant

portardelegenda
portardelegenda  •  13 Mai 2023, 10:28

Un alt Razvan Lucescu , sustinut, promovat , care intr un context natural nici nu calca pe un teren de primă liga . Se pune intrebarea nu cumva acest baiat ,fara potential de portar de top european, a ocupat un loc si a redus la zero șansele unui portar cu calitati net superioare care beneficiind de sustinerea si experiențele si conditiile de care a beneficiat băiatul ăsta , putea sa acceada la un mare club european ??? Tăticul lui stie despre ce vorbim noi aici. Nepotisme, pile , etc. Si te miri ca la 17 ani tinerii talentati dezarmează si o cotesc catre alte meserii. Astept cu emotie prima oferta de transfer pentru acest portar. Probabil din Ungaria caci in altă parte daca îl cearta vreun antrenor incepe sa plângă si -l suna pe tati.( Bergodi are interzis prin contract să faca asta)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează