FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-0

VIDEO Adrian Mutu confirmă discuțiile cu Arsenal și îi răspunde lui MM Stoica: „Prostii mari”

Adrian Mutu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +16   FOTO
Adrian Mutu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 23:11 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 08:48

Imediat după remiza Rapid - Sepsi 0-0, Adrian Mutu a vorbit despre două dintre temele de actualitate din Giulești: probabilitatea de reușită a transferurilor sonore anunțate în exclusivitate de GSP.ro, dar și „săgețile” venite dinspre MM Stoica și FCSB pentru maniera în care alb-vișiniii s-au prezentat la Ovidiu, cu Farul (2-7).

Giuleștenii au fost ironizați de Mihai Stoica imediat după acel meci, însă Mutu consideră că aprecierile rivalului sunt injuste:

VIDEO. Adrian Mutu, conferință după Rapid - Sepsi 0-0

„Mă așteptam să le facă și după meciul  nostru cu CFR (n.r. - câștigat de Rapid cu 3-1). Mi se par prostii mari, care nu fac cinste celor care le-au spus. Rapidul și-a jucat șansa corect, tot timpul vrea să câștige și joacă fiecare meci la victorie, în spiritul play-off-ului”, a spus tehnicianul, la Orange Sport. 

Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

Adrian Mutu confirmă GSP: „Suntem în discuții cu Arsenal și cu Cîrjan”

Apoi, Adrian Mutu a confirmat tratativele dintre Rapid și Arsenal pentru un împrumut al lui Cătălin Cîrjan, playmaker-ul de la echipa U21 a „tunarilor”: 

Clubul e în discuții cu Arsenal și cu jucătorul, vom vedea”, a punctat „Briliantul”, care nu a dorit să intre în subiectul legat de o posibilă venire a lui Balotelli.

Rapid e interesată de mijlocașul central care evoluează pentru juniorii lui Arsenal. N-ar fi vorba despre un transfer definitiv, ci despre un împrumut al acestuia într-un climat în care să acumuleze experiență. Totul despre mutarea pregătită de giuleșteni, AICI!

Mutu, după Rapid - Sepsi 0-0: „S-a văzut apăsarea mentală în repriza a doua”

Cât despre meciul cu Sepsi, Mutu recunoaște că fotbaliștii au intrat timorați în teren după umilința suferită etapa trecută cu Farul, însă e satisfăcut de prestația echipei sale din repriza a doua.

„S-a văzut și în jocul nostru (n.r. - timorarea născută după eșecul cu Farul). Îi felicit pe jucători că au reușit să treacă peste acel moment și am reușit să dominăm repriza a doua. Cred că, până la urmă, e un rezultat echitabil. 

Am jucat cun un anumit sistem în prima repriză, care, pe 22 ianuarie, când s-a reluat campionatul, ne-a ajutat să avem 3-0 în primele 20 de minute cu Sepsi. În a doua repriză, cu sistemul folosit la Constanța, am reușit să dominăm adversarul și să avem ocazii. N-am ce să reproșez pentru repriza a doua. Dar în prima repriză s-a văzut apăsarea mentală. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei. 

Peste o săptămână, ne vom juca șansa cu Craiova aici, în Giulești. Ar fi un derby. Avem două meciuri grele în următoarele două săpămâni. A fost un sezon lung, cu multă presiune pe toată lumea. Am trecut peste acel blocaj mental și acum putem pregăti meciul cu Craiova.

E un play-off dificil. Suntem în stare să reușim surprize mari, dar uneori avem și blocaje. Suntem într-o perioadă în care construim”, a afirmat antrenorul în vârstă de 44 de ani. 

Încerc să fiu cât mai obiectiv și să analizez lucrurile bune, dar și pe cele mai puțin bune. Vrem să construim ceva important, să individualizăm anumite lacune pe care le avem. 

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Giuleștiul i-a cântat lui Rică Răducanu în zi de sărbătoare + Imagini cu atmosfera de la Rapid - Sepsi

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

Balaj și Varga, discuție privată înaintea răbufnirii patronului: „Nu știu dacă l-a rugat cineva asta” Imagine din arhiva GSP: Varga și Balaj, discuție după Lazio - CFR Cluj 1-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
xipen
xipen  •  13 Mai 2023, 11:50

Draga Vlad Nedelea, Mutu,"Briliantul", cum scrii tu, ar fi fost si a avut toate atuurile sportive, asa cum l-a inzestrat Dumnezeu, daca ar fi castigat Liga Campionilor sau Balonul de Aur. Chelsea cu Mourinho manager, era o excelenta oportunitate pentru Mutu. A preferat sa se inhaiteze cu gasca de narcomani din cadrul echipei. A mintit. Asta a fost. Vlad, Mutu ca antrenor n-a demonstrat, pana acum Nimic. Nu este niciun indiciu c-ar avea valoare, ca antrenor/manager sportiv. Asa ca las-o moale cu apelativul "Briliant". Acum ne spune ca echipa sa a luptat din greu la Ovidiu, unde si-au luat 7 goluri, prea putine in raport cu desfasurarea jocului si ratarile dobrogenilor. Chestiunea este ca si noi am urmarit meciul. Jucatorii si antrenorul s-au acoperit de penibil. Rapid a avut o prestatie dizgratioasa. Mutu iarasi minte. Acum ne informeaza ca, citez, "Clubul e în discuții cu Arsenal și cu jucătorul, vom vedea". Daca Arsenal il va ceda pe Cirjan, la Rapid, in Romania, inseamna ca vrea sa scape de el. Cum sa transferi fie si sub forma de imprumut, playmakerul echipei de tineret, al lui Arsenal-Anglia, in Romania? Iarasi iti gasesc vina Vlad Nedelea. Verifica. Puteai s-o faci atat de usor, daca asteptai sa treaca sfarsitul de saptamana. Eu cred, ca Mutu minte din nou. De ce n-ar face-o?

Ioano13
Ioano13  •  13 Mai 2023, 11:13

Domnilor ziariști, Mutu este un fost excelent fotbalist și unul dintre putinii antrenori buni dintre foștii fotbalisti. Are șanse foarte mari sa ajungă un brav antrenor, fiind inteligent și având experiența jocului la cluburi mari. Dar, va rog, nu mai coborâți in mediocritate și nu mai interpretați partituri de manele, numindu-l pe Mutu "briliantul". Habar nu aveți ca, atunci cind îl numiți asa, Ați coborât nivelul articolului sub o limita acceptabilă.

atthur
atthur  •  13 Mai 2023, 10:28
Postat de Dobermannul pe 13 Mai 2023, 09:37

Vezi ca v-ati facut carpa ca sa castige casmpionatul alt "makedon"

Carpe și ***!!!...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează