FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Ilie Dumitrescu știe cine va fi președintele FRF: „95% șanse! Restul sunt doar cu numele”

Ilie Dumitrescu e sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.
Ilie Dumitrescu e sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 20:22 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 20:53

Ilie Dumitrescu e sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

„Burleanu are 95% șanse să câștige. Indiferent de ce nume vor participa, nu are nimeni nicio șansă. Cine va candida va fi doar cu numele. Oricum, e super târziu ca cineva să-și anunțe acum participarea”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

Răzvan Burleanu este la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu.

Răzvan Burleanu concurează singur

Nimeni nu a anunțat că ar candida împotriva lui Burleanu pentru postul de președinte. Alegerile vor fi în primăvara anului viitor.

El a câștigat lejer în concurența cu Ionuț Lupescu, data trecută, și i-a speriat pe toți cei care ar vrea să îl înlocuiască.

Burleanu a ținut cont, de-a lungul mandatului acesta, de atitudinea pe care au avut-o susținătorii lui Lupescu. Așa a ratat Pancu postul de selecționer al naționalei de tineret. Daniel era ca și instalat de către Mihai Stoichiță, apoi Răzvan a intervenit și a blocat numirea lui.

Pancu a fost în campania lui Lupescu și nimeni din echipa aceea nu a prins vreun contract în Federație. Acum nici măcar nu a anunțat cineva că ar concura cu Burleanu, fiindcă toată lumea e convinsă că el își va păstra postul ușor.

Nici nu mai există timp suficient pentru o competiție, alegerile vor avea loc în primăvara anului viitor și nu ar mai fi timp pentru o campanie electorală a unui candidat.

Ar mai putea să apară doar candidați excentrici, așa cum a fost Sorin Răducanu în alegerile trecute.

Răzvan Burleanu: „Cel puțin 95% din staff-ul administrativ FRF este vaccinat”

Citește mai multe știri de actualitate:

Laszlo Balint, dezamăgit după remiza cu CS Mioveni: „E păcat de efortul nostru. Suferim la finalizare!”

Dinamo a rămas fără sponsor tehnic! Reacția lui Mureșan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  07 Noiembrie 2021, 13:17
Postat de Vasile Marin Cosmulescu pe 07 Noiembrie 2021, 11:19

Unde a jucat Burleanu fotbal?

Pe maidan!????

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  07 Noiembrie 2021, 11:19

Unde a jucat Burleanu fotbal?

pingelica.regretatu
pingelica.regretatu  •  07 Noiembrie 2021, 08:03

corectitudinea la romani este precara. cum judecati nevinovatia unui gica popescu? si hagi are aranjamente si functioneaza cu nea becali care ii vinde jucatorii din care ia procente. hagi care vrea sa revolutioneze fotbalul romanesc iar el saracul nu are comunicare de niciun fel. daca gica popescu este nevinovat atunci sa mearga in instanta sa rejudece procesul. credeti ca are curaj? nu are pentru ca ii placea sa numere banii cistigati ca atare. dar societatea este strimba in romania. cum un ... de botezatu si nutu camataru ajung sa cistige licitarile pentru testele de saliva la copii pentru corna? si altii care au facut puscarii si sint tot in bani cum ramine? copos. toti scriau lucrari in puscarii si azi nu mai scrie unul ceva. oricum nu scriau ca erau *** cu pedigree. tutea si steinhardt faceau puscarii la greu dind dovada de caracter. si au muurit cum au murit nu ca videanu, ***, nastase si alte acareturi umane pornite pe nesaturatelea de a avea. nu gica popescu nu merita. toti sint din generatia nu de aur ci de participanti. cu ce au venit ei ii materie de cupe? hoeness al lui bayern a fost arestat fara mila pentru evaziuni si a adus zeci de cupe. i se cerea nu stiu cui sa fie lasat liber acest gica. la fel si facaturi care cereau ca pentru vedete sa fie alte legi ca in cazul acestui individ care face doar prostii ca nastase sau tiriac. tiriac in loc sa il invete sa isi ceara scuze dupa ce injura cum a injurat nastase avea sa fie interzis de pe stadioane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close