FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - UTA 0-0

Laszlo Balint, dezamăgit după remiza cu CS Mioveni: „E păcat de efortul nostru. Suferim la finalizare!”

Laszlo Balint
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 19:32 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 20:25

CS Mioveni și UTA au remizat, scor 0-0, în runda #15 din Liga 1. La finalul partidei, antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a comentat egalul formației sale, considerând că oaspeții trebuiau să învingă.

„Trebuie să luăm părțile pozitive din acest meci, chiar dacă frustrarea rămâne. Din nou am avut ocazii foarte clare, din nou am avut momente în care am controlat jocul, chiar dacă am întâlnit o echipă extrem de arțăgoasă și foarte bine organizată.

Țin să-l felicit pe Alex Pelici pentru că a reușit să joace foarte eficient, dar chiar și așa noi am reușit să ne creem ocazii importante. Suferim la finalizare. Așa se întâmplă în fotbal, ați văzut că pe final gazdele au avut niște ocazii și acele ocazii ale noastre ratate puteau să ne coste. 

Până la urmă este un punct adăugat la zestrea noastră din clasament și în multe momente de joc am arătat că putem spera la mai mult. Țin să-i felicit pe băieți pentru modul cum au abordat acest meci, foarte concentrați, foarte hotărâți să obțină această victorie. Din păcate am reușit doar un punct, e păcat de efortul nostru, de sudoarea pe care o lăsăm pe teren. 

Dacă este să fac o analiză, trebuie să mă raportez la parcursul avut sezonul trecut și în această comparație suntem pe plus. Atât în ceea ce privește jocul, am reușit să dezvoltăm aspectele pe care ni le-am propus și punctele. Suntem în grafic, suntem în prima parte a clasamentului”, a declarat Laszlo Balint la finalul meciului.

Ne-am dorit să acumulăm mai multe puncte, mai ales înaintea acestei ultime etape din tur, voiam să terminăm cu victorie. 
- David Miculescu, UTA Arad

Citește alte știri din Liga 1:

Lovitură dură pentru Dinamo! A rămas fără sponsor tehnic după ce furnizorul de echipamente a reziliat contractul + reacția lui Mureșan

Mircea Rednic acuză: „De la Dinamo au dispărut aparate de fitness, au plecat cu GPS-ul de 200.000€, cu biciclete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  06 Noiembrie 2021, 21:18

Lasa-te, bă, de meserie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează