FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic acuză: „De la Dinamo au dispărut aparate de fitness, au plecat cu GPS-ul de 200.000€, cu biciclete”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 14:01 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 14:52

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit în cadrul conferinței de azi despre problemele de la echipă.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Tehnicianul a criticat salariile oferite în trecut, de conducerea spaniolă, și a acuzat și dispariția unui aparat de monitorizare GPS a antrenamentelor, dar și a altor aparate de fitness.

Mircea Rednic acuză: „Cei care au plecat de la Dinamo nu au făcut-o cu mâna goală”

„Nu credeam că Dinamo va ajunge în această situație. Au dispărut aparate de fitness, au plecat cu GPS-ul care a costat 200.000 de euro, cu biciclete... Cei care au plecat nu au plecat cu mâna goală. Mașinile au fost vândute imediat. Noi nu avem portar aici, intră cine vrea.

Sunt probleme, dar nu putem să ne plângem. Trebuie să scoatem echipa din situația asta. 

Lăsați-mă cu investitorii... Nu mai cred. Când va fi situația clară, sigur vor veni mulți. Nu există în România asemenea contracte. Nu poți face contracte de 30.000 de euro pe lună, chiar și 10-15.000 de euro era mult.”, a spus Mircea Rednic.

Scandal în august

În vară, Mario Nicolae, fostul director sportiv de la Dinamo,  a fost acuzat de Constantin Eftimescu, președintele de atunci clubului, că a plecat de la echipă cu aparatura de monitorizare a jucătorilor.

„Mario Nicolae este cel care a luat aparatura Catapult”, a spus atunci Eftimescu, potrivit Fanatik.

Ulterior, Mario Nicolae a reacționat:

Nu știu dacă domnul Eftimescu chiar a făcut această declarație la adresa mea. Refuz să cred acest lucru. L-am cunoscut, un om cerebral, un gentleman. Circulă tot felul de dezinformări  în jurul clubului în ultima perioadă. Mie îmi place transparența și de asta, din păcate, nu am fost compatibil cu o parte din cei pe care i-am găsit la club cât am fost acolo. 

Cu siguranță a fost informat greșit de oameni dragi ai domniei sale, aflați în anturajul său de foarte mulți ani și pe care i-a protejat chiar dacă rar își îndeplineau funcțiile de serviciu.

Nu mă supăr pentru această minciună și dezinformare pentru că domnia sa nu avea cum să știe că sistemul este la Saftica. Venea rar pe acolo, doar când a fost prezentat domnul Mulțescu și Dusan Uhrin în fața echipei.

Sunt oameni pe la birouri sau prin jurul echipei care încă mai fac confuzii cu privire la acest sistem de monitorizare GPS, Catapult. Unii dintre ei, neștiind cum arată și la ce folosește, îl confundă cu dispozitivul balistic de aruncare a proiectilelor la mare distanță.

În concluzie, sistemul Catapult este unde a fost mereu, la Săftica. Numai că de la plecarea lui George Neagu (n.r. - fostul preparator fizic) nu l-a mai folosit nimeni. Nu a fost niciodată în proprietatea clubului, a fost și este dat decât spre utilizare cu titlu gratuit până la terminarea sezonului. 

Asta pentru că eu am fost manager sportiv la Dinamo București și pentru că mi-am dorit cele mai bune condiții pentru jucătorii mei și pentru staff-ul tehnic. Relația mea cu cei de la Catapult durează de foarte mulți ani și este bazată pe seriozitate și corectitudine, altfel nu aveam cum să primesc gratis aparatură cu o valoare de aproximativ 60.000 euro
- Mario Nicolae la GSP LIVE.

Totul despre Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

Rednic, detalii despre conflictul cu Sorescu: „Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren! Fiica mea îi caută echipă”

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
paolo13
paolo13  •  07 Noiembrie 2021, 04:47
Postat de creeperno115 pe 06 Noiembrie 2021, 22:36

Omul iubeste Dinamo, n-a tepuit niciodata Dinamo

Personal nu, a vut grija impresara să-și facă treaba...

creeperno115
creeperno115  •  06 Noiembrie 2021, 22:36

Omul iubeste Dinamo, n-a tepuit niciodata Dinamo

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  06 Noiembrie 2021, 22:20

La Iasi strambul a cumparat aparate de fitnes mana a 2 a si a luat banii clubului de parca erau noi si din argint ! Probabil vrea sa le aduca la dinamo !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează