FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 2-2

Nicio vedetă de la FCSB nu a scăpat: „Dacă-i luăm individual pe cei mai importanți jucători, lucrurile nu sunt în regulă”

FCSB - Hermannstadt/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - Hermannstadt/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 13:07 / Actualizat luni, 29 august 2022 18:20

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul internațional, i-a criticat pe jucătorii ofensivi de la FCSB, după egalul cu Hermannstadt, 2-2.

Cordea, Tavi Popescu, Miculescu au intrat la pauză cu echipa din Sibiu, dar nu au reușit să facă diferența. Olaru a fost integralist, dar de asemnea nu a ieșit în evidență. Ilie Dumitrescu i-a analizat pe fiecare în parte.

Florin Răducioiu nu a mai rezistat după FCSB - Hermannstadt: „Falsăm campionatul. E inadmisibil!”
FCSB - HERMANNSTADT 2-2
Florin Răducioiu nu a mai rezistat după FCSB - Hermannstadt: „Falsăm campionatul. E inadmisibil!”

Vedetele de la FCSB, criticate de Ilie Dumitrescu

„Dacă-i luăm individual pe cei mai importanți jucători din față, lucrurile nu sunt în regulă. Tavi Popescu a fost anihilat complet. Mă așteptam ca FCSB să aibă exprimare complexă, dar acest 4-5-1 l-a incomodat. Nu este într-o formă bună și nici în în acest meci nu a reușit să se ridice la un nivel foarte bun.

Cordea a intrat, a avut câteva acțiuni, dar fără să fie eficient. Olaru, la fel. Eu aștept foarte mult de la Olaru. Este jucător de echipa națională. Este deja o certitudine, unul dintre cei mai buni mijlocași pe postul lui. Foarte retras în zone moarte, nu a fost inspirat nici când a căutat spații în spatele liniei adverse, fără vreun assist, fără să facă diferența.

Miculescu nu-și asumă, nu intră în joc. Ca 9 fals nu trebuie să stai acolo ca un pivot, ei să se folosească de detenta ta. Nu, trebuie să coboare, să intre în combinații, să ia acțiuni individuale, pentru că are calitatea de a scoate adversarul din joc sau să iasă din anumite zone și să se întoarcă și să tragă la poartă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

În caseta Gazetei Sporturilor, Tavi Popescu a luat cea mai mică notă dintre jucătorii prezenți pe teren la FCSB - Hermannstadt, 3.

Nici ceilalți 3 jucători luați la ochi de Ilie Dumitrescu nu au strălucit la acest capitol: Miculescu a luat nota 5, iar Olaru și Cordea au primit 6.

Citește și alte știri din Liga 1:

Cu 1,5 milioane € în buzunar, Adrian Mititelu s-a dat în spectacol la TV: „Trebuia să fim pe primul loc. Se joacă multă țurcă, dar fotbalul va învinge”

Florin Răducioiu nu a mai rezistat după FCSB - Hermannstadt: „Falsăm campionatul. E inadmisibil!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paolo11
paolo11  •  30 August 2022, 05:31
Postat de navajo_joe pe 29 August 2022, 18:42

Zero barat toti, nu stiu de ce se agita Ilie daca-i aduni la valoare iti da cu minus...

Ai făcut mate cu talpan?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 August 2022, 19:50

Ilie Dumitrescu o fi analizat jucătorii și altor echipe ? De exemplu ai CFR ???

heronzeus
heronzeus  •  29 August 2022, 18:45
Postat de navajo_joe pe 29 August 2022, 18:42

Zero barat toti, nu stiu de ce se agita Ilie daca-i aduni la valoare iti da cu minus...

important este ca au fost super vedete la meciul cu viking. in campionat am jucat cu rezervele si s-a vazut. cam multe egaluri. poti sa te pregatesti oricum sa te lasi de stirile despre fotbal in scurt timp. vine rejudecarea din 3 noiembrie si pleci pe vecie de aici,cum ai spus si tu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează