FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-1

Ilie Dumitrescu a criticat tactica lui Toni Petrea după remiza de la Sfântu Gheorghe: „Vor avea probleme în play-off”

Ilie Dumitrescu, 52 de ani
Ilie Dumitrescu, 52 de ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 08:38 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 09:28

Ilie Dumitrescu, 52 de ani, a declarat că FCSB se află într-o scădere de formă, iar fostul internațional crede că „roș-albaștrii” vor avea probleme în play-off dacă nu își vor reveni.

Ilie Dumitrescu nu o mai vede pe FCSB favorită clară la titlu, iar acesta a criticat tactica lui Toni Petrea de la Sfântu Gheorghe. Dumitrescu a pus accent pe faza din minutul 77, când Petrea a făcut o dublă schimbare. Ionuț Panțîru a intrat în locul lui Octavian Popescu, iar Ionuț Vînă l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu.

Ilie Dumitrescu: „Toni Petrea probabil a văzut diferit. De ce nu l-a schimbat și pe Moruțan?”

„Eu nu înțeleg altceva, adică ai nevoie de jucători creativi, pentru că Octavian Popescu poate să facă ceva, iar Panțîru este un jucător cu capacitate de efort mai mare decât Octavian Popescu. Deci în momentul când faci schimbarea asta, teoretic, te retragi.

Adică adversarul a pus presiune și încerci cumva să echilibrezi în zona de mijloc? El probabil a văzut diferit. De ce nu l-a schimbat și pe Moruțan, ca să se închidă bine pe ambele flancuri? Ar trebui să ne obișnuim puțin cu imaginea asta a FCSB-ului, care nu mai are consistență pe faza ofensivă. Mie așa mi se pare.

În momentul în care nu mai ai în echipă jucători de genul ăsta, devii o echipă normală, bine organizată, care stă bine din punct de vedere fizic, cu o sclipire, de exemplu pasa lui Octavian Popescu pentru Tănase. Dar o să vedeți, eu consider că vor avea probleme în play-off”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

VIDEO. Ilie Dumitrescu a scris istorie ca jucător în Ghencea, iar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FCSB nu și-a impresionat adversarii » Ce spun jucătorii lui Sepsi: „Sunt mai subțirei” / „Meritam cele 3 puncte”

Gigi Becali, nervos la finalul meciului cu Sepsi: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  11 Aprilie 2021, 12:25

Aaaaaaa , bai Ilie , dupa meciul contra CFR Cluj ai facut-o pe FCSB NEMAIPOMENITA , acum gata , dupa 2,3 jocuri ne dam mari experti si le spunem noi ce sa faca ? Mai Ilie , tu ce performante ai avut ca allenatore ? Ilie sa nu ai impresia ca toata lumea se uita la Digi sa vada ce spune marele Ilie Dumitrescu , marele expert si fost allenatore cu rezultate inegalabile in aceasta galaxie , eu unu ma uit sa ma amuz cand te vad pe tine explicand si cand intra Becali , pe cuvant de nu a-ti putea face amandoi un grup de stand-up comedy ... :)))))))))))))))))))) Sunteti foarte buni .

cata255
cata255  •  11 Aprilie 2021, 12:10
Postat de florar pe 11 Aprilie 2021, 09:39

Ilie Dumitrescu prin aceasta declaratie isi merita banii DIGI.Atat !!!Sa nu fi vazut el ca Popescu -copilul a fost faultat atat de dur incat a primit ingrijiri medicale de 3 ori????Sau Dumitrescu dorea ca Popescu sa cada lat pe teren????

Nu mai apuca sa dea gol cu Argentina dacă juca cu Sepsi Ilie Dumitrescu... Vindea flori de la 26 de ani

florar
florar  •  11 Aprilie 2021, 09:39

Ilie Dumitrescu prin aceasta declaratie isi merita banii DIGI.Atat !!!Sa nu fi vazut el ca Popescu -copilul a fost faultat atat de dur incat a primit ingrijiri medicale de 3 ori????Sau Dumitrescu dorea ca Popescu sa cada lat pe teren????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează