FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Revine Ilie Dumitrescu în iarbă? Analistul TV e ofertat de o echipă din Liga 1!

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 17:54 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 23:02

Ilie Dumitrescu, 53 de ani, are un prieten care vrea să se implice financiar la UTA. Amicul investitor l-a ofertat pe fostul internațional ca președinte al arădenilor.

Ilie Dumitrescu ar putea să revină într-un club după 12 ani în care doar a analizat fotbalul în emisiunile de la DigiSport. Acum e tentat pentru un post nou, de președinte, nu mai e ofertat ca antrenor. După pauza foarte lungă pe care a luat-o, Dumitrescu a ieșit din circuitul antrenorilor și nu i-au mai fost propuse astfel de joburi.

Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”
OFERTĂ
Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”

Ilie Dumitrescu a apărut deja la un meci

Are ocazia să fie învestit ca președinte la UTA, un club în care vrea să se implice financiar un prieten al lui Ilie. Amicul i-a transmis care îi este planul și fostul internațional a asistat deja din tribune la o partidă a arădenilor, înfrângerea de la Sfântu Gheorghe, 0-1, în etapa trecută din Liga 1.

Arădenii se află la al doilea sezon în prima ligă după ce au promovat cu Laszlo Balint ca antrenor. El a fost înlocuit pe parcursul acestui sezon cu Ionuț Badea. Echipa nu a reușit să participe în playoff în nici una dintre aceste două stagiuni.

Revine Ilie Dumitrescu în iarbă? Analistul TV e ofertat de o echipă din Liga 1!
Ilie Dumitrescu pe când antrena Steaua // Foto: GSP

UTA mai speră să prindă un loc dintre primele două din playout și să participe astfel în barajul pentru ultimul bilet de Conference League. 

Primele două din playout joacă întâi între ele, apoi câștigătoarea o întâlnește pe a treia sau pe a patra clasată din playoff, în funcție de cine câștigă Cupa României. Aradul e cu șapte puncte sub a doua clasată, Sepsi, deci îi va fi extrem de greu să mai urce pe un loc cu un potențial european.

62de meciuri și 20 de goluri a adunat Ilie Dumitrescu în echipa națională. Fost golgeter al campionatului românesc în 1993, el a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din "Generația de Aur". În România a jucat la Steaua și la FC Olt. În străinătate: Tottenham, West Ham, Sevilla plus Club America și Atlante, ambele din Mexic

Ultima oară a antrenat gratuit

Ilie nu a mai avut nici o funcție în vreun club din 2010, de când a antrenat-o pentru o scurtă vreme pe FCSB. Atunci a acceptat postul fără să fie plătit, a spus că dorea numai să-și satisfacă visul de a antrena formația pe care el și acum o mai consideră continuatoare a Stelei pentru care a evoluat în anii 80 și 90. 

A demisionat din Ghencea fără să fi fost învins în vreun meci din campionat, s-a supărat că suporterii l-au contestat după un egal înregistrat acasă într-o partidă cu Poli Timișoara. Din 2010 până în prezent, Dumitrescu doar a comentat despre meciuri de fotbal în emisiuni de la DigiSport, acum are ocazia să se implice în mod concret în conducerea unui club.

E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Apreutese Simion să se implice. Îmi place ideea, funcția nu s-a stabilit încă 
- Ilie Dumitrescu, la Digi Sport
 

Arlauskis a reclamat CFR Cluj la FIFA și a câștigat o sumă uriașă! Campioana merge la TAS

Decizie în procesul în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă! Ce se întâmplă cu fostul șef de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
trink
trink  •  21 Aprilie 2022, 03:29
Postat de sibelius pe 20 Aprilie 2022, 19:36

Limba romana e necunoscuta pentru voi, dar scrieti 10 articole despre ce a zis o jucatoare de tenis. Daca presedintele unui club "revine in iarba" inseamna ca directorul unei fabrici revine la strung, nu?

CE SA ZICI DE GIGI CA EL A FOST MEREU IN IARBA ! HAHAHAHHAHAHAHA! BRAVA GSP MARFA ! VOI SI MUMA OMIDA! HALAL TARA HALAL PRESEDINTE HALAL STIRI DIN SPORT! CEVA DESPRE MONDEN NU GASITI SI VOI ?CA DE EX CU CINE SO MAI ARS EX MARELE CAMPION CU X ECHIPA ! SI ALTE CELE CA IN AS OR CAN CAN!

trink
trink  •  21 Aprilie 2022, 03:25
Postat de sibelius pe 20 Aprilie 2022, 19:36

Limba romana e necunoscuta pentru voi, dar scrieti 10 articole despre ce a zis o jucatoare de tenis. Daca presedintele unui club "revine in iarba" inseamna ca directorul unei fabrici revine la strung, nu?

exact asa se va intampla ! *** cand vezi ce mai debiteaza marii zurnalisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioan1964
ioan1964  •  20 Aprilie 2022, 19:39

Hai sa vedem ce iese la Arad! Se vorbeste mult dar se face puțin! Dacă UTA nu bate în sâmbăta mare Chindia lui Săndel va fi cam greu sa mai ajungă la Arad! Haide UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează